Niewsbrief

Het balkon. Gemeentelijke vervangingstuin

Niet alleen in architectonisch opzicht heeft het balkon een welkome verandering ondergaan. Terwijl balkons vroeger vooral dienden als representatieplaats voor belangrijke (of zelfingenomen) burgers, zijn zij vandaag een prachtige gelegenheid om te genieten van het leven te midden van ontluikend groen, en niet alleen voor stadsbewoners - zelfs voor uitgebreide vakanties op "balkons". En wie denkt dat zo'n balkon, als "stedelijke surrogaattuin", niet genoeg ruimte biedt voor een tuinachtige ervaring, zal het tegendeel bewijzen met onze oplossingen voor balkons en terrassen. Weinig ruimte? Genoeg ruimte!

Gebruikt elke ruimte. Tuinwerktafel

Tuin Werktafel Staal Gegalvaniseerd

Vooral op het balkon en het terras ontvouwt deze werktafel een bijna stille grootsheid: met zijn compacte afmetingen, die meer gebruik maken van de lengte dan van de diepte, past het smalle meubel gemakkelijk in kleinere ruimtes. Ondanks zijn afgemeten uiterlijk biedt de tafel met zijn twee legplanken een aangenaam grote veelzijdigheid: legplank of werktafel, presentatievlak of bijzettafel - het gebruik kan per geval worden bepaald. De tafel is gemaakt van thermisch verzinkt, 1,5 mm dik plaatstaal en trotseert het hele jaar door alle weersomstandigheden. Gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal. Hoogte 80,5 cm, breedte 75 cm, diepte 45 cm. Gewicht 13,6 kg.

€ 249,00

Verhoogde balkon tuin

Manufactum Balkon Verhoogd Bed Lariks Hout

Alle mogelijkheden van het traditionele verhoogde bed - intensievere teelt en meer dan één oogst per seizoen dankzij de snellere opwarming van de bodem - worden ook geboden door deze bedstee, waarvan de hoogte het mogelijk maakt om rechtop te werken. Een plaats dicht bij de keuken is ideaal: op het balkon, op het terras of in een kleine tuin kunnen verse kruiden en groenten van de eigen oogst daar altijd klaarliggen. Het hoge substraatvolume zorgt voor een gelijkmatige bodemwarmte en -vochtigheid, sterkere schommelingen op het gebied van uitdrogen, dichtslibben of doorvriezen van de bodem worden goed gebufferd. Hoogte 93,5 cm, breedte 1,34 m, diepte 67,5 cm. Volume 210 l. Gewicht 35 kg.

€ 549,00

Meubilair geschikt voor balkons

Stevige bloemenbank, inklapbaar

Opvouwbare Bloemenbank Staal

Stabiel en stevig, deze bloemenbank is gemaakt van gelakt staal en kan talrijke bloempotten bevatten op drie brede treden. En toch kan hij worden ingeklapt en opgeborgen om ruimte te besparen wanneer hij niet wordt gebruikt (in de winter). De steunen zijn zonder verdere bevestiging - maar zeer stevig - aan het stalen frame bevestigd en kunnen gemakkelijk worden verwijderd, de zijdelen van het frame zijn inklapbaar. Gemaakt van staal, gelakt, materiaaldikte 5 mm. Hoogte 74 cm, breedte 99 cm, diepte 55,5 cm (ingeklapt 4 cm). Treden 96 x 15,5 cm (onder en midden) of 96 x 25,5 cm (boven). Gewicht 18 kg.

€ 279,00

Weerbestendig. Gegalvaniseerd stalen balkonverhogingsbed

Gegalvaniseerd stalen balkonverhogingsbed

Compact gebouwd, opent dit verhoogde bed de mogelijkheid om tuinbouwsuccessen te boeken, zelfs op een klein balkon. Het is geschikt voor de teelt van kruiden, salades, courgettes, komkommers of snijbiet; het is niet geschikt voor diepwortelende groenten zoals wortelen. De bak van het verhoogde bed bevindt zich op een optimale werk- en oogsthoogte. De bodem loopt licht af naar het midden, zodat overtollig water - bijvoorbeeld na een zware regenbui - gemakkelijk kan weglopen en waterophoping wordt voorkomen. Er is ook voldoende opbergruimte onder het verhoogde bed voor lege potten, klein gereedschap, de gieter of de grondzak.

€ 199,00