Stadler Edelstahl

Parasolvoet Roestvrij Staal

Stadler Edelstahl
Parasolvoet Roestvrij Staal
  € 649,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor een lang, stabiel leven.

  Alle afzonderlijke onderdelen van deze stabiele paraplubak zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn ontworpen voor een roestvrije en lange levensduur. U vindt hier geen plastic onderdelen - met één uitzondering: de plastic glijders aan de onderkant van de mat geborstelde bodemplaat beschermen gevoeligere (terras)vloeren. De standbuis is open naar de grond toe om wateroverlast te voorkomen; er passen stokken in met een diameter van 2,9 tot 4,2 cm. De luifels worden op hun plaats gehouden door een eenvoudige maar zeer doeltreffende constructie: Met behulp van een bevestigingsschroef wordt een 22 cm lange spanband traploos tegen de geplaatste paraplustok gedrukt tot deze stevig in de standbuis vastzit.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68724

   Voor palen met een Ø van 2,9 tot 4,2 cm. Gemaakt van roestvrij staal, gematteerd, buis roestvrij staal helder, voeten plastic. 49 x 49 cm, hoogte 33,5 cm. Gewicht 30 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen