Menu

Verzendingskosten en levering

Actuele informatie

Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Verzendingskosten

Zendingen zullen moeten worden aangerekend volgens de geldende posttarieven.
Voor grote en zware artikelen (volumineuze goederen) zijn wij genoodzaakt u een volumineuze toeslag van 14,00 € in rekening te brengen. Deze toeslag is verschuldigd indien er zich minstens één volumineus artikel in de winkelwagen bevindt. Als alle volumineuze artikelen worden geretourneerd, krijgt u de toeslagen terugbetaald.

Levering

Levering geschiedt via post of pakketdienst - over het algemeen binnen 14 dagen. Vergeet echter niet dat onze producten geen massaproducten zijn. Langere levertijden kunnen wij niet altijd vermijden. In dergelijke gevallen kan de bestelling ook in deelzendingen worden uitgevoerd.

Voor leveringen naar EU-lidstaten wordt de op dat moment geldende BTW in rekening gebracht.
Voor leveringen naar niet-EU-landen wordt het in onze prijzen inbegrepen BTW-bedrag in mindering gebracht.
De prijs wordt echter verhoogd met het bedrag van de overeenkomstige omzetbelasting bij invoer voor uw land. Het exacte bedrag van de douanerechten hangt af van de wettelijke voorschriften van uw land en het individuele product.
U ontvangt een certificaat van oorsprong op de factuur. Langere levertijden kunnen wij niet altijd vermijden. In dergelijke gevallen kan de bestelling ook in deelzendingen worden uitgevoerd.

Menu