Weltevree

Vouwstoel Veldstoel

Weltevree
Vouwstoel Veldstoel
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin augustus, nu beschikbaar voor bestelling
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Sterke, archaïsche en onverwoestbare constructie. De opvouwbare FIELDCHAIR, die weinig bergruimte inneemt, is een comfortabele en robuuste relaxfauteuil. Geschikt als aanvullende zitmogelijkheid in de woonkamer of als weerbestendig meubel buiten het hele jaar door.

  Weltevree®

  WELTEVREE® is in 2007 in Arnhem opgericht door de ontwerpers Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff, die originele en tegelijkertijd heerlijk eenvoudige ideeën realiseren in uitstekend vakmanschap. In nauwe samenwerking met ervaren producenten en leveranciers worden in hun ateliers authentieke producten gecreëerd die laten zien dat ze niet op een computerscherm zijn ontworpen, maar rechtstreeks uit het leven komen. De functionaliteit van de producten is op het eerste gezicht duidelijk - je hoeft geen ontwerpexpert te zijn om je voor te stellen hoe fijn het is om buiten te koken, te ontspannen in een met hout verwarmd bad op een willekeurige plaats of een bank moeiteloos van de ene naar de andere plaats te rollen. WELTEVREE® is modern en innovatief, maar tegelijkertijd ironisch en schaamteloos niet onder de indruk van de huidige designtrends. Het combineert zijn onorthodoxe oplossingen met traditioneel vakmanschap en solide materialen. De fabrikanten zien functionaliteit en kwaliteit als de basis voor welzijn - het oude Nederlandse woord "weltevree" betekent immers niets anders dan "zeer tevreden".

  Productinformatie

  Artikel nummer 22580

   Afmetingen: B 74 × D 86 × H 60 cm, zithoogte: ca. 30 cm
   Gewicht: 10 kg
   Materiaal: Lariks (herkomst: Nederland), afstandhouder: Plastic, lus: polyester
   Design: Floris Schoonderbeek

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen