Sirocco

Balkonboxhouder voor ronde balustrades

Sirocco
Balkonboxhouder voor ronde balustrades
  € 52,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Stevige grip op ronde balustrades

  Met balkonboxhouders speciaal ontworpen voor balustrades met ronde uiteinden (bij voorkeur op gesloten balustradewanden, zodat de boxen niet door de zwaartekracht naar voren kantelen). De houders omsluiten het ronde materiaal volledig en sluiten nauw aan, omdat de verstelbare openingen kunnen worden aangepast aan de diameter van het profiel. De rubberen strip aan de binnenkant doet de rest om een goede grip te garanderen - hij beschermt ook gelakte oppervlakken tegen krassen. Een ander detail: "stormbescherming" noemt de fabrikant de verschuifbare klemhaken, die - over de rand van de kast geschoven - extra bescherming bieden bij wind.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43054

   Voor ronde balustrades van 2,8 tot 4,6 cm Ø. Staal, gegalvaniseerd (dikte 2,2 mm). Hoogte 27 cm, breedte 2,5 cm, diepte 13,5 tot 22,5 cm. Gewicht 890 g. Max. gewicht per paar 30 kg. Geleverd zonder doos. 1 paar.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen