Manufactum

Manufactum Tuinwerktafel Lariks hout

Manufactum
Manufactum Tuinwerktafel Lariks hout
  € 579,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Als we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze eisen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, laten we het product soms maken volgens onze ideeën. Een tuintafel, bijvoorbeeld, moet volgens ons voldoen aan professionele tuinierstandaarden. Daarom is onze versie van dit nuttige werkmeubel gemaakt van larikshout - met steunen van gegalvaniseerd en dus roestvrij en verder ongevoelig plaatstaal.

  Werktafel voor tuinieren.

  Je kent ze van kwekerijen: Werktafels op optimale werkhoogte voor het verpotten, verspenen en verzorgen van planten. Dit exemplaar - met kleinere afmetingen voor privégebruik - is voor ons gemaakt door een meubelmaker in Baden-Württemberg. Net als de professionele tafels heeft dit fraaie meubel een gemakkelijk te reinigen werkblad van gegalvaniseerd plaatstaal (81 x 38 cm); de zijwanden zijn eveneens van plaatstaal. Daaronder is een uitneembare lade met schone randnaden en twee afwateringsgaten geplaatst, die als opbergvlak beschikbaar is. Ondanks het ruime werkoppervlak maken de afmetingen van de tafel hem ook geschikt voor plaatsing op vrijwel elk balkon. Het frame is gemaakt van weerbestendig larikshout (de typische grijze verkleuring van het hout, die op de lange termijn te verwachten is bij plaatsing buiten, kunt u desgewenst vertragen met een houtbeits).

  Productinformatie

  Artikel nummer 46612

   Larikshout, werkblad van gegalvaniseerd plaatstaal. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 100 cm, breedte 90 cm, diepte 44 cm. Werkhoogte 90 cm. Gewicht 15 kg. De tafel wordt ongemonteerd geleverd; montage-instructies zijn bijgevoegd. (Voor de montage heeft u alleen de inbussleutel nodig, die ook wordt meegeleverd).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten