Menu
EcoFurnNet Oy

Vouwbare fauteuil elzenhout

Nieuw
EcoFurnNet Oy
Vouwbare fauteuil elzenhout
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Opmerkelijke constructie. Opmerkelijk comfortabel

  Deze fauteuil heeft twee mogelijke zithoudingen. Aan jou de keuze, want je zet het meubel zelf in elkaar. Afhankelijk van hoe strak je de henneptouwen spant die voor de ondersteuning zorgen, zit je rechtop of comfortabel achterover. En of het nu gaat om een kromgetrokken oude parketvloer binnenshuis of een ongelijk oppervlak op het gazon buiten, de touwconstructie is in elke situatie voordelig omdat deze compensatie mogelijk maakt. Dit betekent dat de stoel nauwelijks kan kantelen, waar je hem ook neerzet. Het hout dat voor de latten wordt gebruikt is ook uitermate geschikt voor buitengebruik. Elzenhout bewijst meestal zijn duurzaamheid in houten constructies onder water, traditioneel wordt het bijvoorbeeld gebruikt om steunpalen van te maken. Voor onze vouwstoel hebben we het hout speciaal voorbehandeld met een verzorgende olie. Je moet deze verzorgende "coating" regelmatig vernieuwen en het hout schoonmaken om de duurzaamheid te verlengen en het ook visueel op te frissen. Onze fabrikant in Estland betrekt deze olie van een verantwoorde bron in de buurt van hun eigen fabriek.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211763

   Elzenhout (herkomst Estland) geolied. Touw van hennep. Gemaakt in Estland. Zithoogte 38 cm vooraan, zitdiepte 46 cm. Hoogte 98 cm, breedte 54 cm, diepte 100 cm. Gewicht 12,2 kg. Max. belasting 150 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen