Menu
Manufactum

Verzinkte balkonbakhouder

(2 stuks)
Manufactum
Verzinkte balkonbakhouder
(2 stuks)
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Deze balkonhaken zijn exclusief bij ons verkrijgbaar om een heel eenvoudige reden. Ze waren niet verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal en niet in deze kwaliteit - totdat we ze lieten produceren. Onze productmanagers noemen het soms graag het compenseren van een persoonlijk gevoel van gemis wanneer zij erin slagen dergelijke gaten te dichten.

  Weelderig in materiaal, flexibel, duurzaam

  Weelderig van materiaal en afwerking en flexibel instelbaar op de diepte van hoekige balkonhekken en balustrades. En dat niet alleen: de twee haken houden ook balkonbakken met overlengte en zwaar gewicht vast - want met de ongewone materiaaldikte van 5,5 mm hebben ze een enorm draagvermogen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85584

   Geschikt voor borstweringen van 8-15 cm diepte en voor balkonbakken tot maximaal 18 cm diepte. Thermisch verzinkt staal (dikte 5,5 mm). Hoogte 22,5 cm, breedte 2 cm, diepte 18 cm. Gewicht 1,2 kg. Geleverd zonder doos. 1 paar.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten