Demar Forge

Opvouwbare Balkontafel Houten Steun

bruin geglazuurd
Demar Forge
Opvouwbare Balkontafel Houten Steun
bruin geglazuurd
  bruin geglazuurd
  € 209,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Een, twee, drie... gevouwen.

  U kent het geniaal eenvoudige klapmechanisme al van onze balkonvouwtafels van rood, groen of wit gelakt staal: één ruk aan de grote ring die aan het tafelblad is bevestigd en de tafel staat rechtop (en kan ruimtebesparend worden opgeborgen). Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Twee van de drie tafelpoten vormen een vast kruis, de derde wordt kruislings geleid in een vaste stalen ring. Daardoor is de tafel altijd stabiel, zelfs in deze versie met een houten blad - en kan het klapmechanisme niet vastlopen. Wij laten de prachtige meubelen bouwen door dezelfde specialist voor duurzame horeca meubelen in Turkije. Op het stalen frame - met poedercoating in zwart of wit - rust een steun van absoluut weerbestendig, geglazuurd kastanjehout. In de wit geglazuurde versie met vintage look slaat de tafel zeker ook binnenshuis een goed figuur.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205040

   Gepoedercoat stalen frame. Top kastanje (hout oorsprong Turkije), geglazuurd. Plastic voetdoppen om de basis te beschermen. Ø 60 cm, hoogte 77 cm. Inklapbare afmetingen H 127 × D 12,5 × B 60 cm. Gewicht 7,6 kg. Geleverd met muurhaken, maar zonder bevestigingsmateriaal.
   Houten steun braun geglazuurd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen