Manufactum

Grill Tang Bielefeld Eik

Manufactum
Grill Tang Bielefeld Eik
  € 40,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een regionaal product zoals het in het boek staat. Want "Bielefeld oak" staat in dit geval eigenlijk voor een soort herkomstbenaming. De Engelse eik die het hout levert voor onze barbecuetangen groeit heel dicht bij de werkplaats waar ze worden gemaakt. U kunt de barbecuetangen in dit ontwerp alleen bij ons krijgen.

  Alles onder controle. Voordeel grilltangen

  Alle worsten op de grill kunnen in één beweging worden omgedraaid. Inkepingen aan de onderkant van de twee grijpbekken maken het mogelijk door de lange tang dicht op het voedsel te drukken en eraan te duwen of te trekken. De gegrilde worstjes rollen heen en weer op de grill eronder. De fabrikant, Werkstätten Bethel in Bielefeld, gebruikt uitsluitend voor Manufactum gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw in de omgeving van zijn bedrijf. In dit geval is het hout van Engelse eiken gedrenkt in bakolie. De houten oppervlakken zijn glad geschuurd, en verzonken handgrepen vergemakkelijken het hanteren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12562

   Eik (herkomst Duitsland), oppervlak behandeld met bakolie. Hangband van donker leer. Handvatuitsparingen zijn in het hout verwerkt. Gemaakt in Duitsland. 59 cm lang, 9 cm breed. Gewicht 140 g. Schoonmaken onder heet water met afwasmiddel, niet in de vaatwasser en niet te lang in het water laten staan. Niet gecomprimeerd opslaan.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten