Niewsbrief

Gezellig huis

Probeer gezelligheid ...

Gezellig huisGezellig huis

Een goede suggestie, zoals Baloo de beer doet in Rudyard Kipling's Jungle Book, want: "Met vrede en gezelligheid komt geluk!". Verander je huis dus in een oase van welzijn. Dit kan worden bereikt met kleine dingen. Kamergeuren uit de aromatherapie en traditionele wierook creëren in een handomdraai een aangename sfeer om te ontspannen, maar helpen ook om je geest te revitaliseren. Creëer sfeervolle lichteilanden met stijlvolle lampen en indirecte verlichting en zet opvallende kleuraccenten met kleurrijk woontextiel. Maak het je vervolgens gemakkelijk op de bank in de zachte, kleurrijke dekens en dompel je onder in de wereld van boeken met een kopje thee - totdat het geluk naast je plaatsneemt.

Creëer nog meer gezelligheid met dekens en kussens

WoningtextielWoningtextiel

Met knuffeldekens en kleurrijke kussens creëert u een gezellige sfeer in huis. Of het nu op een bewolkte dag is met een kopje thee op de bank of op een koele zomeravond op het terras, ze geven ons het hele jaar door warmte en comfort. Tegelijkertijd kunt u in alle kamers mooie kleuraccenten aanbrengen met dekens en kussens. Zo geeft u uw interieurstijl in een handomdraai een frisse toets.

Voor geconcentreerde momenten en heldere accenten

VerlichtingVerlichting

Met de juiste verlichting kunt u uw nieuwe woonconcept zichtbaar optimaliseren, bijvoorbeeld met de bijpassende tafel- en vloerlampen. Want ze vervullen hun functie op twee manieren: ze zorgen voor gericht licht om te lezen en te werken en zetten stijlvolle accenten voor een gezellige sfeer. Speel gerust met verschillende verlichtingselementen in uw huis, zodat niets wezenlijks in het donker blijft en er een samenhangend, stralend kunstwerk ontstaat.

Verdere ideeën voor meer welzijn en wooncomfort