Tot en met 24.9.23 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €.**

Menu
Niewsbrief

Gezellig huis

Probeer gezelligheid ...

Gezellig huisGezellig huis

Een goede suggestie van Balu de Beer in Rudyard Kipling's Jungle Boek, want: "Met vrede en comfort komt het geluk naar je toe!". Verander je huis dus in een oase van welzijn. Dit kan met kleine dingen. Kamergeuren uit de aromatherapie en traditionele wierook creëren in een handomdraai een aangename sfeer voor ontspanning, maar helpen ook om je geest te verlevendigen. Creëer aangename lichteilanden met stijlvolle armaturen en indirecte verlichting en zet sfeervolle kleuraccenten met kleurrijk woontextiel. In de zachte, kleurrijke dekens kun je het jezelf vervolgens gemakkelijk maken op de bank en met een kopje thee opgaan in de wereld van boeken - totdat het geluk naast je plaatsneemt.

Creëer nog meer gezelligheid met dekens en kussens

WoningtextielWoningtextiel

Met knuffeldekens en kleurrijke kussens creëert u een gezellige sfeer in huis. Of het nu op een bewolkte dag is met een kopje thee op de bank of op een koele zomeravond op het terras, ze geven ons het hele jaar door warmte en comfort. Tegelijkertijd kunt u in alle kamers mooie kleuraccenten aanbrengen met dekens en kussens. Zo geeft u uw interieurstijl in een handomdraai een frisse toets.

Voor geconcentreerde momenten en heldere accenten

VerlichtingVerlichting

Met de juiste verlichting kunt u uw nieuwe woonconcept zichtbaar optimaliseren, bijvoorbeeld met de bijpassende tafel- en vloerlampen. Want ze vervullen hun functie op twee manieren: ze zorgen voor gericht licht om te lezen en te werken en zetten stijlvolle accenten voor een gezellige sfeer. Speel gerust met verschillende verlichtingselementen in uw huis, zodat niets wezenlijks in het donker blijft en er een samenhangend, stralend kunstwerk ontstaat.

Verdere ideeën voor meer welzijn en wooncomfort