Menu
Niewsbrief

Gezellig huis

Tijd voor verandering. Veel doen met weinig

Gezellig huisGezellig huis

Bent u ook zo'n meubel- en kleurgoochelaar die de inrichting vaak herschikt en graag hier en daar wat kleurspatten toevoegt? Nog niet? Dan raden wij u zeker aan een frisse wind door uw eigen vier muren te laten waaien en zo te zorgen voor nieuwe zintuiglijke indrukken en feelgoodmomenten. Onze hersenen bedanken de nieuwe input ook met meer creativiteit. Een verandering op kleine schaal kan prachtig worden bereikt met mooie lampen, tapijten en woonaccessoires. Vazen of bankdekens en kussens zorgen voor sfeervolle kleuraccenten en een ingelijste vakantiefoto van de zomer maakt nieuwe energieën los.

Creëer nog meer gezelligheid met dekens en kussens

WoningtextielWoningtextiel

Met knuffeldekens en kleurrijke kussens creëert u een gezellige sfeer in huis. Of het nu op een bewolkte dag is met een kopje thee op de bank of op een koele zomeravond op het terras, ze geven ons het hele jaar door warmte en comfort. Tegelijkertijd kunt u in alle kamers mooie kleuraccenten aanbrengen met dekens en kussens. Zo geeft u uw interieurstijl in een handomdraai een frisse toets.

Voor geconcentreerde momenten en heldere accenten

VerlichtingVerlichting

Met de juiste verlichting kunt u uw nieuwe woonconcept zichtbaar optimaliseren, bijvoorbeeld met de bijpassende tafel- en vloerlampen. Want ze vervullen hun functie op twee manieren: ze zorgen voor gericht licht om te lezen en te werken en zetten stijlvolle accenten voor een gezellige sfeer. Speel gerust met verschillende verlichtingselementen in uw huis, zodat niets wezenlijks in het donker blijft en er een samenhangend, stralend kunstwerk ontstaat.

Verdere ideeën voor meer welzijn en wooncomfort

Inspiratie voor gezellige uurtjes