Tot en met 24.9.23 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €.**

Menu
Niewsbrief

Vaste huisgenoten

Wonen & InrichtingWonen & Inrichting

We willen ons thuis goed voelen. Daarom omringen we ons het liefst met dingen die aan onze esthetische voorkeuren voldoen, tegelijkertijd functioneel zijn en lang meegaan - eisen die we bij Manufactum ook stellen aan ons assortiment huis- en huishoudtextiel. Onze producten zijn eigentijds en passen tegelijkertijd in de meest uiteenlopende inrichtingsstijlen. Doordacht ontworpen en duurzaam geproduceerd uit duurzame materialen, zijn ze ontworpen voor langdurig gebruik.

Tijd voor verandering. Veel doen met weinig

Gezellig huisGezellig huis

Soms zijn het de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken en uw huis een nieuw likje verf kunnen geven: tapijten met fijne patronen, kleurrijke kussens en dekens of kleurrijke accessoires. Want zulke kleurvlekken veranderen niet alleen het aanzicht van een kamer, ze beïnvloeden ook of we ons er prettig voelen. Met foto's en gordijnen kan snel en op reversibele wijze niet alleen het uiterlijk, maar ook de akoestiek van een kamer worden veranderd. En een harmonieus verlichtingsconcept zet elke leefruimte in het juiste, gezellige licht.

Blijf flexibel. Thuiskantoor en mobiel werken

Kantoor aan huisKantoor aan huis

Mobiel werken staat momenteel meer in de belangstelling dan ooit tevoren. Enerzijds is het belangrijk het thuiskantoor professioneel en gestructureerd in te richten, zonder aan esthetiek en huiselijkheid in te boeten, en anderzijds praktische oplossingen te vinden die het pendelen tussen kantoor en de werkplek thuis vergemakkelijken en het uiteindelijk zelfs mogelijk maken flexibel en efficiënt te werken op elke gewenste locatie, of dat nu in het café naast de deur, in de co-working space of tijdens de treinreis is.

Beweging is leven. Meer dynamiek in het (thuis)kantoor

Thuis trainenThuis trainen

7.30 uur: 20 minuten roeien, 13.00 uur: een rondje over het plein, 17.30 uur: op de fiets naar de winkels, 19.00 uur: een ontspannen yoga-workout. Het kantoor aan huis is allang niet meer weg te denken uit onze arbeidswereld. En de verandering van onze werkdag heeft ons de gelegenheid gegeven om nieuwe sportieve routines in onze dagelijkse routine te integreren die lichaam en geest in een positieve swing brengen. Regelmatige lichaamsbeweging houdt ons niet alleen lichamelijk fit, maar helpt ook onze hersencellen op gang: het denk- en herinneringsvermogen wordt vergroot en informatie kan beter worden verwerkt. Dus, stap op de uitrusting en dan de frisse lucht in!

Als een zachte omhelzing. Onze dekens

PlafondsPlafonds

Voor bitterkoude winterdagen of gewoon voor een behaaglijk gevoel is er niets gezelliger dan een verwarmende deken. Verwarmend en verzachtend, duurzaam en langdurig - zo hoort het te zijn. En als je jezelf extra goed wilt doen, kies dan voor natuurlijke vezels in plaats van synthetische, want die hebben een aantal voordelen ten opzichte van hun op aardolie gebaseerde concurrenten. Onze wollen dekens in de engere zin zijn gemaakt van zuiver scheerwol. Ze zijn zeer gemakkelijk te verzorgen en hebben een temperatuurevenwichtseffect - zowel in de zomer als in de winter. Daarnaast vindt u wollen dekens in ruimere zin, die gemaakt zijn van ander dierlijk haar van hoge kwaliteit: uiterst zacht en licht alpacahaar, sterk kameel- en jakhaar of soepel kasjmier. Bij ons vindt u precies de deken die u graag zachtjes omarmt.

Designiconen en moderne klassiekers

Ontwerp pictogrammenOntwerp pictogrammen

"Niet van de stoel maar van het zitten, niet van het glas maar van het drinken, niet van de kruik maar van het vasthouden en schenken. Niet van de lamp, maar van het licht en de gloed." Deze zin van Wilhelm Wagenfeld (1900-1990), een van de pioniers van de industriële vormgeving, leidt in consequente toepassing tot een vormentaal die door de Britse architect John Pawson als volgt werd geprezen: "Het minimum kan worden gedefinieerd als de volmaaktheid die een voorwerp bereikt wanneer het niet meer mogelijk is het te verbeteren door het weg te laten. Het is de kwaliteit die een voorwerp heeft wanneer elk onderdeel, detail en verband tot de essentie is teruggebracht of gecondenseerd." Producten met deze kwaliteiten zijn letterlijk tijdloos - en echte designklassiekers.

Duurzaam van jongs af aan. De kleurrijke wereld van de kinderkamer

duurzame kwekerijduurzame kwekerij

Kinderen zijn verbazingwekkende wezens. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat veroveren zij op speelse wijze het leven en ontdekken zij zichzelf en hun wereld vanuit steeds nieuwe gezichtspunten. Wat zich in de kinderkamer bevindt, moet daarom uiterst duurzaam zijn - en uw kroost moet zich altijd op nieuwe en creatieve manieren met zijn speelgoed kunnen bezighouden. In zijn verbeelding komt de hele wereld in al zijn kleurrijkheid op bezoek in de kinderkamer! Daarom besteden wij nauwgezet aandacht aan robuustheid, duurzaamheid en natuurlijk functionaliteit - want alleen goede dingen die hun kleurrijke beloften ook op lange termijn waarmaken, wekken blijvende speelvreugde en ontdekkingsgeest op.

Inrichting en wonen. Ons assortiment