Niewsbrief

Wonen en inrichting

Voel je thuis. Met levensgezellen die lang meegaan

Hier ben ik een mens, hier kan ik mezelf thuis voelen: We willen ons thuis voelen. Van een kleine flat tot een groot huis, we creëren een thuisachtige ruimte die ons een gevoel van geborgenheid geeft, stabiliteit biedt en overeenkomt met onze esthetische voorkeuren. Aantrekkelijk, functioneel en ontworpen voor langdurig gebruik - de producten in ons assortiment woontextiel voldoen ook aan deze vraag. Ze zijn eigentijds, doordacht tot in het kleinste detail en bewust gemaakt van duurzame materialen. Zodat je je nog lang thuis voelt.

Kleine dingen, groot effect

  • Het zijn vaak de kleine dingen die van een woonruimte een thuis maken en accenten zetten met opvallende vormen en kleurspatten. Van de decoratieve krans die je verwelkomt bij de voordeur, tot het boeket in de kristallen vaas, tot het kleine spiegelkastje in de badkamer: met woonaccessoires krijgt je huis een eigen karakter. En omdat deze accessoires klein zijn (en soms wat groter), kun je ze steeds opnieuw rangschikken: duurzaam en toch veranderlijk.

Gezellige momenten

  • Kleurrijke kussens, wolzachte dekens, voetflatterende badmatten of een dekbed dat voor een aangenaam slaapklimaat zorgt - ons woontextiel brengt niet alleen kleur in je huisspel, maar ook een gevoel van geborgenheid. Stijlvol ontworpen en gemaakt van hoogwaardige, bij voorkeur natuurlijke materialen, bieden ze je behaaglijke warme momenten of verkoelende verlichting, afhankelijk van je wensen en het seizoen - precies zoals jij het wilt.

Leef uitnodigend, leef geïnspireerd

  • Meubels moeten uitnodigen: om te zitten, liggen, hangen - om te leven. Van bijzettafels tot keukentafels, van krukjes tot vleugelstoelen, van smalle secretaires tot uitgestrekte rekken: we willen ons goed voelen op, rond en met onze meubels. Naast tijdloze esthetiek die zelfs na jaren nog inspireert, draagt ook doordachte functionaliteit hieraan bij, net als vakmanschap op basis van solide, duurzame materialen. U bent van harte uitgenodigd: Kijk eens rond naar de woonkamers in ons meubelassortiment.

Laat er licht zijn

  • Licht verlicht niet alleen, het creëert ook sfeer. En dus zijn armaturen alomtegenwoordig in onze huizen. Met helder, gericht licht stellen ze ons in staat om op elk moment van de dag te werken, als accentlicht benadrukken ze het interieurontwerp of creëren ze sfeervolle gezelligheid met zacht licht. Van tafellampen tot hanglampen tot staande lampen, van traditionele fabrikanten tot moderne verlichtingsconcepten: in ons assortiment armaturen vindt u een oplossing voor elke behoefte die uw huis zal vullen met lichtvolle gezelligheid.

Andere onderwerpen

Designiconen gaan elke trend voorbij. Hoogste kwaliteit, functionaliteit en tijdloze elegantie zijn wat ze definiëren, kenmerken die getuigen van hun hoge waarde. Van de filigrane Mariposa fauteuil tot de functionele Ulmer kruk - we presenteren enkele van onze populaire klassiekers.

Ontdek nu

Het ideale thuiskantoor moet individueel worden ontworpen. Want wanneer de grenzen tussen werk en privé vervagen, is meubilair met veel verschillende functies nodig. Onze ideeën voor thuiswerken maken van het kleinste hoekje een mobiel kantoor en van de grote werkkamer een multifunctionele ruimte.

Ontdek nu

Verander je huis in een oase van welzijn. Dit kan al met een paar kleine dingen. Kamergeuren uit de aromatherapie en traditionele wierook creëren in een handomdraai een aangename sfeer om te ontspannen, maar helpen ook om je geest te verlevendigen.

Ontdek nu