Senger Naturwelt

Senger Goose Heat Pad

Klein
Senger Naturwelt
Senger Goose Heat Pad
Klein
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Adelheid, Meester Petz en Meester Lamp: knuffelkameraadjes

  Een zachte knuffel moet zacht aanvoelen - daar zijn de meeste kinderen het over eens. Gans, beer en konijn van Senger zijn overtuigend als het gaat om knuffeleigenschappen, want hun pluche vacht van biologisch katoen is bijzonder pluizig en voelt aangenaam aan. De dieren zijn gevuld met zuivere scheerwol, die de fabrikant betrekt van een herder uit de Eifel. De gans, de beer en het konijn zijn echter niet te stevig gevuld, zodat de lange poten en armen gemakkelijk kunnen wiebelen als ze worden rondgedragen.

  De kleine gans is bijzonder voorbestemd om bij de keel te worden gegrepen en over de grond te worden gesleept als een soort gekoesterd "prooistuk". Net als de grote gans is het een knuffel, kussen en kruik in één. In de twee eendjes zit een uitneembaar katoenen kussen, dat in het geval van het grote dier gevuld is met biologisch speltkaf, dat niet alleen bij kinderen populair is, en in het geval van het kleine dier met druivenpitten. Verwarmd kan speltkaf onder meer helpen tegen maagpijn, terwijl druivenpitten naast verwarmen ook verkoelend kunnen werken. Het speltkaf of druivenpitkussen moet uit het dier worden gehaald en in een katoenen of linnen doek worden gewikkeld voordat het op de verwarming, het tegelkacheltje of in de oven wordt opgewarmd (hooguit handwarm).

  Dierenpoppen om plezier mee te hebben. Met ecologische normen

  Het begon allemaal in 1985 met een familie muizen. Terwijl de verscheidenheid aan Senger dierenpoppen is uitgegroeid tot konijnen, beren, ganzen, giraffen, zebra's, egels en vele andere, zijn Volker en Sabine Senger tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan hun oorspronkelijke overtuiging: zij produceren speelgoed dat goed gemaakt is en lang meegaat. De Senger dierenpoppen zijn allemaal handgemaakt in Duitsland. De eigenaars van de pluche dierenfabriek in de Nederfrankische gemeente Obersinn hechten ook veel belang aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen zonder chemische toevoegingen en schadelijke stoffen: voor het pluche van de in Opper-Franken geweven dieren wordt bijvoorbeeld zonder uitzondering gecertificeerd biologisch katoen gebruikt. De Senger-fabriek heeft voor dit ecologische engagement al vele onderscheidingen ontvangen.

  Attentie:

  De warmtekussens zijn niet geschikt voor premature baby's of kinderen jonger dan 2 maanden. De warmtekussens mogen niet in de magnetron worden opgewarmd.

  Let op:

  Indien nodig kunnen de opgezette dieren met de hand worden gewassen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 88403

   Bont 100% katoen, vulling 100% scheerwol, herkomst Duitsland. Gemaakt in Duitsland. Elk met een verwijderbaar warmtekussen.

   Kussen met druivenpitvulling. Lengte 47 cm. Gewicht 320 g.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen