Menu

Deken Yakhaar

Exclusief
Deken Yakhaar
  € 449,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Goede dingen nog mooier maken: Met deze deken van jakhaar misten we een beetje kleur. We hebben het daarom laten binden met wolgaren in een sterk rood, dat niet alleen de randen dimensionale stabiliteit geeft, maar ook een mooi contrast vormt met het donkerebraun van de deken. De jakhaar deken in deze kleurencombinatie is alleen verkrijgbaar bij Manufactum.

  Voor de zeer koude dagen. Yak haar deken

  Yakhaar is ideaal voor het maken van zeer lichte, maar uiterst warme dekens, omdat het haar licht en zacht is, maar toch zeer sterk. Yaks zijn de enige rundersoort met een gelaagde en bijzonder dichte vacht. Alleen de fijne ondervacht, een van de zachtste en fijnste natuurlijke haren, kan worden gesponnen tot yakgaren, dat dan heel dicht in de buurt komt van kasjmier. Deze deken is geweven van puur, natuurlijk yakhaar. Het haar is ongeverfd en ongebleekt, vertoont zijn natuurlijke kleur braunen is met een vezeldikte van 18,5 tot 21 micron uiterst fijn en zacht. Ook hier worden beide zijden na het weven mechanisch opgeruwd en worden de randen gebonden met (hier rood) wollen garen. De deken van jakhaar is gemaakt in Duitsland.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67445

   100% yakhaar, herkomst Mongolië. Handwas. Gemaakt in Duitsland. 150 × 220 cm. Gewicht 1.550 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten