Menu
Ammann

Zwitserse slinger schoffel

Ammann
Zwitserse slinger schoffel
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Effectief onkruid verwijderen

  In Zwitserland, en vooral in de professionele groenteteelt, wordt de pendelschoffel veel gebruikt voor het effectief verwijderen van onkruid: het tweesnijdende, geharde stalen blad snijdt het onkruid door te trekken of te duwen bij elke pendelbeweging, zonder diep in de grond te dringen; het "maaisel" kan worden achtergelaten als mulch.

  Productinformatie

  Artikel nummer 56891

   Staal, gedeeltelijk gepoedercoat. Breedte 14 cm, snijbreedte 3 cm. Gewicht 450 g. Voor handgrepen tot 25 mm Ø, geleverd zonder handgreep.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen