Menu

Wielmand Epic AVS

Wielmand Epic AVS
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ultralichte, stabiele fietsmand van aluminium met UV-bestendige polypropyleen bodemplaat en opvouwbare draagbeugel met schuimrubberen hoes. Zeer overtuigend: het zogenaamde AVS-systeem, een intuïtief en gebruiksvriendelijk houdersysteem waarmee de mand met slechts één hand aan de bagagedrager van de fiets kan worden gekoppeld en afgekoppeld. EPIC AVS is gemaakt van zwart gepoedercoate aluminium buizen en kan worden gemonteerd op alle denkbare bagagedragers, zowel voor als achter. De AVS-adapter is een voorwaarde voor montage en werking. Het is niet bij de levering inbegrepen, maar kan hier worden besteld onder bestelnummer 204522.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204521

   Afmetingen: B 40 × D 29 × H 20 cm
   Volume: 23 l
   Gewicht: 1,3 kg
   Materiaal: Aluminium, kunststof
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen