Krumpholz-Werkzeuge

Vaste vork

Krumpholz-Werkzeuge
Vaste vork
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Handig formaat. De eeuwige vork.

  Het is het ideale tuingereedschap voor alle werkzaamheden in knielende houding en in smalle, dicht beplante bedden, waar voorzichtig rond platgroeiende wortels moet worden gewied en losgemaakt. Qua vorm slaat de vaste plantenvork met zijn primitief gesmede tanden van mangaan-boronstaal een brug tussen een spade en een bloemenspaan, zodat hij ook een goede hulp kan zijn bij het verplanten van vaste planten of het verspenen van wortels. Het is ook ideaal voor het losmaken van de grond of het voorbereiden van plantgaten in reeds beplante bedden. Voor al deze activiteiten maken het lage gewicht en het ontwerp van het gereedschap met het verkorte handvat en het rechte functionele deel het gemakkelijk voor de pols.

  Tuingereedschap met karakter

  De familie Krumpholz weet wel wat van smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, kochten in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden gereedschap en andere alledaagse voorwerpen van gesmeed ijzer. Vandaag is het bedrijf in handen van de achtste generatie. Het tuingereedschap dat de productielocatie verlaat, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar al lang geleden is gemoderniseerd en uitgebreid, is gereedschap van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smeedhamer naar hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, vereist speciale vaardigheid en gevoel voor verhoudingen. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207377

   Driepuntige vork van mangaan-boron staal. Handvat gelakt essenhout. Vorklengte 15,5 cm, breedte 11,5 cm. Breedte van de tanden 2 cm. Totale lengte 58 cm, totale breedte 12 cm. Gewicht 640 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen