Menu
Kröger & Trenkamp

Tuinspade Mangaan-Boorstaal

Kröger & Trenkamp
Tuinspade Mangaan-Boorstaal
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Spades van plaatstaal. Goed, goedkoop en vooral: licht

  Deze spade komt uit een Oldenburgse smederij, gemaakt van mangaan-boron staal, dat extreem gehard kan worden en toch elastisch blijft. Behalve voor werk in zeer harde of steenachtige grond, kan hij worden gebruikt voor alle tuinwerkzaamheden - en hij is licht en uitzonderlijk gemakkelijk te hanteren. Stalen hulzen over de bovenkant van het blad beschermen de schoenzolen. Door het machinale fabricageproces is het ook uiterst goedkoop.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79476

   Lemmet (25,5 × 16 cm) van 25MnB5 staal (niet roestvrij). Ashouten handvat. Gemaakt in Duitsland. Totale lengte 1,17 m. Gewicht 1,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen