Julius Berger

Tuinschaar kurk handvat

Julius Berger
Tuinschaar kurk handvat
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Comfortabel om vast te houden, sterk om te knippen: rozenschaar met kurken handvat.

  De messen zijn gesmeed van koolstofstaal, de handgrepen zijn bekleed met kurk: We krijgen deze uitzonderlijke tuinscharen van een gereedschapspecialist in Wuppertal, wiens specialiteit al meer dan 100 jaar snijgereedschap is. Deze scharen zijn bijzonder geschikt voor het snoeien van rozen, maar de bypass messen ondersteunen ook het snoeien van vaste planten en houtachtige planten en het oogsten van kruiden en snijbloemen. Ter bescherming tegen corrosie hebben de gesmede messen een transparante coating. Het materiaal van het handvat verdient speciale aandacht: met een hoog aandeel natuurlijke kurk, ligt het extreem aangenaam en warm in de hand, heeft het een anti-slip effect en absorbeert het op natuurlijke wijze het vocht van de hand zonder handschoenen. Dit kurkmateriaal bewijst zijn duurzaamheid al jaren, bijvoorbeeld in alpine omgevingen en bij nordic walking - je bent het misschien al eens tegengekomen als handvatmateriaal op wandelstokken.

  De messen van onze tuinscharen met kurken handvat zijn niet vervangbaar, maar ze kunnen op elk moment opnieuw worden geslepen. Dankzij het ingesmede smeerpunt kun je het mechanisme gemakkelijk smeren zonder de hele kop van de schaar te demonteren. Een druppeltje Ballistol of gereedschapsolie en de schaar werkt (weer) even soepel als altijd. Een ingebouwde draadinkeping maakt het ook makkelijker om zacht bloemendraad te knippen. In plaats van de gebruikelijke plastic blisterverpakking hebben we gekozen voor een milieuvriendelijkere verpakking voor deze tuinschaar: het gereedschap wordt geleverd op een stevige houten plaat van elzenhout met een aantrekkelijk bloemendessin. Ons logo is speciaal op de bovenkant van deze plaat gelaserd en uit de onderkant kan een plantenlabel worden geperst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211287

   Bypass tuinschaar, geschikt voor takken tot Ø 20 mm en dus voor het snoeien van rozen en houtachtige planten, voor vaste planten, kruiden en snijbloemen. Herslijpbare messen van koolstofstaal met oliegroef en draadsnijder. Materiaal handvat thermoplastisch elastomeer (TPS) met kurk (herkomst Portugal), recyclebaar. Meslengte 5 cm, totale lengte 22 cm. Gewicht 220 g. Geleverd op een massief elzenhouten bord met gelaserd bloemenpatroon. Leuk als cadeau: er kan een (beschrijfbaar) plantenlabel uit het houten bord worden geperst.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen