Manufactum

Takkenschaar gesmeed

Exclusief
Manufactum
Takkenschaar gesmeed
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  We hebben dit goede ding op precies één gebied exclusief voor Manufactum laten verbeteren. De fabrikant uit Wuppertal, een bewezen specialist in mesgeleid tuingereedschap, levert ons zijn gesmede snoeischaren met houten handgrepen.

  Gesmede snoeischaren

  Je zult moeilijk iets anders als hen kunnen vinden: Deze traditionele scharen voor het snoeien van struiken en bomen zijn gesmeed in Duitsland en zijn onovertroffen in hanteerbaarheid, snijprestaties en duurzaamheid. Deze kenmerken vereisen echter een relatief hoog eigen gewicht.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79637

   De messen van de gesmede koolstofstalen snijkop zijn zeer scherp (en kunnen opnieuw worden geslepen) en snijden met gemak door takken met een diameter tot 3 cm. Ze doen dit met een zeer gladde snede dankzij de geleidingsgroeven die in de bek zijn gesmeed. De handgrepen zijn gemaakt van beukenhout. Gemaakt in Duitsland, bladlengte 9 cm, totale lengte 71 cm. Gewicht 1,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten