Tafel Jutland

Tafel Jutland
  € 649,00
  € 489,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  De tafel uit de JÜTLAND serie. Vrijwel onverwoestbaar, zelfs bij gebruik buitenshuis, gemakkelijk te verplaatsen op stevige zware wielen, samen met de bijpassende bank. De latten van de planken zijn gemaakt van massief lariks en zijn onbehandeld. Larikshout wordt na verloop van tijd grijs door UV-straling, waardoor de in het hout aanwezige lignine vrijkomt. Bij behandeling met olie raden wij aan een geschikte olie met pigmentatie te gebruiken, omdat dit grijs worden voorkomt of vermindert.

  Meubelserie Jutland

  Robuust en uiterst duurzaam: JÜTLAND laat op het eerste gezicht zien waartoe het in staat is met zijn industriële constructie. Het thermisch verzinkte stalen frame en de planken van onder druk geïmpregneerd massief hout trotseren het weer. De tafel en de bijbehorende bank zijn gemakkelijk te verplaatsen op het erf en in de tuin op hun gedeeltelijk vergrendelbare wielen. De meubelen worden gedemonteerd geleverd - het stalen frame en de planken moeten afzonderlijk worden gemonteerd.

  <br />Let op:

  Stel het meubilair niet voortdurend bloot aan volledige weersinvloeden. Het hout past zich aan en verandert van vorm (lichte scheurvorming en vervorming mogelijk) en kleur (de typische grijze verkleuring kan worden vertraagd met houtolie) afhankelijk van het omgevingsklimaat.

  Productinformatie

  Artikel nummer 36398

   Afmetingen: B 177 × D 87 × H 74 cm
   Weight: 85,5 kg
   Material: Frame: Staal, thermisch verzinkt; planken: lariks, onbehandeld FSC® (herkomst: Letland); wielen: Staal, gegalvaniseerd, met rubber bekleed

   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen