Menu

Steun voor rugleuning Skwer

Steun voor rugleuning Skwer
€ 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Twee vierkante buizen, licht gekromd, vier beugels en vier schroeven om de plank te completeren en te gebruiken als rugleuning voor SKWER. De rugleuning kan op elke SKWER bank worden aangesloten.

In de frisse lucht

Nergens is het evenwicht tussen schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit moeilijker te vinden dan bij meubelen en andere artikelen voor de tuin, het terras of het balkon. Vooral hier betekent "goed ontwerp" aandacht besteden aan de duurzaamheid op lange termijn bij hevige weersomstandigheden. De onverwoestbare SKWER-serie, ontworpen door Alfons Bippus en MAGAZIN mede-oprichter Otto Sudrow, bewijst dat de voorwaarden voor mooie, duurzame meubels te vinden zijn in de gebruikte materialen en de industriële kwaliteit. De duurzaamheid van de thermisch verzinkte stalen onderdelen had zich al ruimschoots bewezen in de architectuur voordat ze werden omgevormd tot krukjes, banken, tafels en rolcontainers. De SKWER-serie, die een brug slaat tussen industrieel vervaardigd, hoogwaardig materiaal en praktisch design, is representatief voor de producten in dit assortiment voor buiten zitten, koken, tafelen, loungen, barbecuen, tuinieren ... De modulaire elementen van de SKWER-serie vormen zo qua vorm, materiaal en onovertroffen robuustheid een echt alternatief voor houten en kunststof meubelen. Het thermisch verzinkte oppervlak is roestvrij en ongevoelig voor alle weersomstandigheden, en krijgt met de jaren een veredelende matgrijze patina.

Productinformatie

Artikel nummer 202336

Afmetingen: L 35 × B 3 × H 3 cm
Gewicht: 1,9 kg
Materiaal: Staal, thermisch verzinkt, hulpstukken: Roestvrij staal
Ontwerp: Alfons Bippus en Otto Sudrow
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu