Rinz ROS

Spadevork ergonomisch

Rinz ROS
Spadevork ergonomisch
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Hybride gereedschap. Half spade, half graafvork.

  Een spitvork is het ideale gereedschap om (niet alleen) zware, stenige grond los te maken en te beluchten. Het doet ook goed werk bij het uitgraven - denk maar aan het rooien van je aardappelen. Het gestanste blad met zijn vier tanden ondersteunt u bij al uw werkzaamheden met zijn lichte gewicht, en de lange steel van dit tuingereedschap, op twee plaatsen gebogen, stelt u in staat te werken in een rechte houding die uw rug en gewrichten ontziet.

  Tuinieren dat gemakkelijk is voor de gewrichten. Met ergonomisch gereedschap.

  Weet je hoe het is? Je hebt net een drukke middag doorgebracht in je bedden, ijverig spitten, de grond losmaken, onkruid wieden of vaste planten planten - en dezelfde avond voelt je hele lichaam alsof het protesteert, je armen worden lang en je benen voelen zwaar. Pijnlijke spieren zijn soms onvermijdelijk. Maar er is een remedie voor overspannen gewrichten. Het heet: ergonomisch tuingereedschap.

  Twee dingen onderscheiden ergonomisch tuingereedschap. Ten eerste is hun vorm nauwkeurig aangepast aan de anatomische eisen van het menselijk lichaam, en ten tweede wegen zij aanzienlijk minder dan "normale" gereedschappen.

  Wij werken samen met een fabrikant in Ljubljana, Slovenië, die sinds de oprichting van het bedrijf in 2006 gespecialiseerd is in de productie van ergonomisch tuingereedschap. Er werken speciaal opgeleide ontwerpers, die specifiek verantwoordelijk zijn voor het ergonomisch optimale ontwerp van de gereedschappen, en bij de productie wordt de modernste machinetechnologie gebruikt. Het resultaat is absoluut overtuigend. De functionele onderdelen van gepoedercoat staal worden met een laser uitgesneden en krijgen hun lichte gewicht door uitsparingen in het materiaal. Bijzonder zijn de lange, dubbelgebogen gereedschapsgrepen. Ze zijn gemaakt van gelamineerd hout en gevormd in de pers. In de kern zijn de handgrepen gemaakt van het lichte hout van de populier. Voor de buitenste laag - de schaal, zogezegd - wordt het veel stabielere, breukvaste hout van beukenhout gebruikt.

  Door de dubbele kromming van de handgrepen kunt u rechtop in het bed werken. Hierdoor wordt het hele gebied van uw onderrug en heupgewrichten minder belast. U werkt met volle kracht vanuit uw armen (en niet vanuit de kleine rug) en wanneer u het handvat bij de gebogen punten vastpakt, kunt u uw handen in hun natuurlijke positie houden. Geen draaien of overstrekken, geen buigen van de polsen - dit maakt graven, losmaken, wieden of planten echt comfortabel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206024

   Gereedschapskop van gepoedercoat staal, met treden. Multiplex van beuken- en populierenhout (herkomst Slovenië). Vier tanden, lengte 20 cm elk. Totale lengte 1,41 m, breedte 25 cm. Gewicht 1,9 kg. Gemaakt in Slovenië.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen