Menu
Krumpholz-Werkzeuge

Smalle plantenbak

Krumpholz-Werkzeuge
Smalle plantenbak
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Handig en slank. Mag in geen enkele tuin ontbreken.

  In deze smalle uitvoering is de plantspaan geschikt voor vele soorten werk. In de vorm van een schop kan hij worden gebruikt om aarde in potten en kuipen te stoppen bij het planten - en dat (bijna) zonder te verkruimelen of te morsen. De geslepen punt verraadt dat dit gereedschap met zijn lange gesmede blad even goed is in het graven van plantgaten en het volledig vastgrijpen en uitgraven van diepgeworteld onkruid. Vooral in dichtbegroeide bedden, maar ook in verhoogde bedden of balkonbakken kan dit gebeuren zonder de naburige planten aan te tasten.

  Tuingereedschap met karakter

  De familie Krumpholz weet wel wat van smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, kochten in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden gereedschap en andere alledaagse voorwerpen van gesmeed ijzer. Vandaag is het bedrijf in handen van de achtste generatie. Het tuingereedschap dat de productielocatie verlaat, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar al lang geleden is gemoderniseerd en uitgebreid, is gereedschap van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smeedhamer naar hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, vereist speciale vaardigheid en gevoel voor verhoudingen. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207364

   Lemmet gesmeed uit mangaan-boron staal (17 × 5,5 cm). Handvat gelakt essenhout. Totale lengte 36 cm. Gewicht 240 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen