Julius Berger

Schapenscheerders Koolstofstaal

Julius Berger
Schapenscheerders Koolstofstaal
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gras scheren en buxus snoeien

  Deze scharen zijn gemaakt voor het scheren van schapen en worden als zodanig door de fabrikant uit Wuppertal over de hele wereld geleverd. De schaar wordt echter vooral aanbevolen voor het knippen van gazons en het snoeien van de toplaag. Ze doen het goed op houtachtige planten zoals buxus of taxus, want het handige gereedschap met zijn messen van koolstofstaal zorgt voor een gemakkelijke, schone snede zonder te pletten of vast te lopen.

  Snijgereedschap. Voor een goede snee: Iets over snoeischaren

  Om de juiste snoeischaar te kiezen, moet eerst de vraag worden beantwoord wat er geknipt moet worden. Onze snoeischaren verschillen in materiaal, grootte, gewicht en uitrusting, zodat ze allemaal een specifieke taak hebben. In principe onderscheiden we twee soorten scharen: Bij een bypass-schaar glijden twee messen langs elkaar heen, waardoor een schone, gladde interface ontstaat; bij een aambeeldschaar daarentegen ontmoet een scherp mes het vaste aambeeld. Bypass-scharen zijn bijzonder geschikt voor precieze sneden waarvoor weinig kracht nodig is op dunner snoeimateriaal - zoals rozen, struiken of vaste planten - terwijl aambeeldscharen krachtige sneden mogelijk maken op sterkere takken; ze zijn dus bijzonder geschikt voor het snoeien van houtachtige planten. In ons assortiment vindt u dan bijvoorbeeld specialisten voor vormsnoei of uitdunnen, voor een bijzonder handvriendelijke werkwijze of een extra sterke snede voor bijzonder dikke takken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 46504

   Koolstofstaal, zelfslijpend, hol geslepen, 16 cm lange bladen. Gemaakt in Duitsland. Totale lengte 30 cm. Gewicht 340 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen