Menu
Krumpholz-Werkzeuge

Planthout met koperen punt

Krumpholz-Werkzeuge
Planthout met koperen punt
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  (Niet alleen) Voor bloembollen.

  Een kleine duizendpoot onder het tuingereedschap - met een plantstok als deze, gemaakt van massief essenhout en dankzij het optimale formaat altijd bij de hand, bent u het hele jaar door goed uitgerust. Aan het begin van het seizoen, als het tijd is voor de jonge groenteplanten om naar buiten te gaan; in de vroege zomer, als de bloemen die binnen zijn voorgeplukt de bedden in gaan; of nog meer in de herfst, als het bollenplantseizoen weer begint. Met de plantstok kunt u snel snelheid maken bij het "graven" van grote en kleine plantgaten. De koperen punt vergemakkelijkt het doorboren van de grond en beschermt het hout ook tegen spanning veroorzaakt door vochtige grond. Een centimeterschaal toont u de plantdiepte, en de handgreepknop maakt een nog krachtiger greep mogelijk. Wij halen deze klassieker onder het tuingereedschap uit een smederij in Franken.

  Tuingereedschap met karakter

  De familie Krumpholz weet wel wat van smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, kochten in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden gereedschap en andere alledaagse voorwerpen van gesmeed ijzer. Vandaag is het bedrijf in handen van de achtste generatie. Het tuingereedschap dat de productielocatie verlaat, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar al lang geleden is gemoderniseerd en uitgebreid, is gereedschap van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smeedhamer naar hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, vereist speciale vaardigheid en gevoel voor verhoudingen. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207360

   Gelakt essenhout. Messing punt (lengte 2,5 cm). Opknoping lus gemaakt van koeienhuid, plantaardig gelooid. Schaal in stappen van 2,5 cm van 5 tot 17,5 cm. Totale lengte 30 cm, Ø 3,5 cm. Gewicht 115 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen