Krumpholz-Werkzeuge

Onkruidverdelger lange steel

Krumpholz-Werkzeuge
Onkruidverdelger lange steel
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Aanbevolen voor bijzonder hardnekkig onkruid.

  Als de grond erg hard, zwaar en daardoor verdicht is of de wortels van paardenbloemen en dergelijke moeilijk bereikbaar zijn, moet u een wiedmachine met een verlengde steel gebruiken. De hendel, die vergroot is door de langere steel, maakt krachtig werken mogelijk - ondersteund door de uitgesproken knop aan het einde van de steel, die u gemakkelijk met beide handen kunt vastpakken om extra druk uit te oefenen. Bovendien kan het gesmede lemmet van mangaan-boronstaal, dat aan de punt is gekerfd en geslepen, zeer ver in de grond worden gestoken. Dit betekent dat diepgeworteld onkruid in uw tuin geen kans maakt. We halen dit nuttige gereedschap uit een smederij in Opper-Franken.

  Tuingereedschap met karakter

  De familie Krumpholz weet wel wat van smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, kochten in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden gereedschap en andere alledaagse voorwerpen van gesmeed ijzer. Vandaag is het bedrijf in handen van de achtste generatie. Het tuingereedschap dat de productielocatie verlaat, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar al lang geleden is gemoderniseerd en uitgebreid, is gereedschap van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smeedhamer naar hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, vereist speciale vaardigheid en gevoel voor verhoudingen. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207380

   Gereedschapskop met getand blad en geslepen randen, gesmeed uit mangaan-boronstaal (L 21 × B 2,5 cm). Ashouten gelakt handvat. Totale lengte 69 cm. Gewicht 330 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen