Menu
Manufactum

Manufactum Tuinschop Roestvrij Staal

Manufactum
Manufactum Tuinschop Roestvrij Staal
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Onze tuinschop is het perfecte voorbeeld van hoe we goede dingen nog beter kunnen maken. Let op details als de verlengde tuit die met messing klinknagels is vastgezet en het handvat van geolied essenhout. De gereedschapskop is handgesmeed.

  In de klassieke vorm van de "Engelse tuinspade". Naast vele andere toepassingen is de spade onvervangbaar voor het verdelen van vaste planten, het graven van grote plantgaten, het afsnijden van randen van perken of het ontginnen van eerder ongebruikte gebieden.

  Het Manufactum tuingereedschap. Handgesmeed

  Goed gereedschap kan - in de kleine momenten waarop het de gewoonlijk met het gebruik ervan gepaard gaande inspanning compenseert door "mee te werken" en in ruil daarvoor een aangename functionele en haptische ervaring te bieden - nog tientallen jaren gevoelens opwekken.

  De stalen onderdelen

  Wij laten bij Sneeboer in Noord-Holland twee verschillende roestvrije staalsoorten verwerken: een hoger gelegeerde, taaiere voor de veren en tules van de greephouders en een lager gelegeerde, beter smeedbare voor de functionele delen. Wij hebben de veren en tules van al het gereedschap laten verlengen, wat meer stabiliteit garandeert tijdens het werk en minder risico op breuk van het onberispelijke handvat. De zeilringen zijn permanent en veilig bevestigd met messing klinknagels.

  De handgrepen

  Essenhout is vanzelfsprekend. Er wordt echter alleen hout gebruikt waarvan de nerf zo verticaal mogelijk is gecontroleerd. Dit beperkt het risico van breuk tot een minimum en garandeert de zwaaistabiliteit die kenmerkend is voor een echt goede gereedschapshandgreep. Om het zuiver geschuurde oppervlak verder te verfijnen, wordt het hout ten slotte behandeld met lijnolievernis.

  Productinformatie

  Artikel nummer 80283

   Lemmet handgesmeed roestvrij staal, met treden (ter bescherming van de schoenzolen), 28 x 16 cm. Handvat essenhout, geolied. Gemaakt in Nederland. Totale lengte 1,14 m. Gewicht 2,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten