Menu
Elefant Möbel

Ligstoel Essenhout

Elefant Möbel
Ligstoel Essenhout
  € 999,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Eerste klas. Ligstoel van Braunessenhout.

  Ligstoelen, die eigenlijk tot de categorie dekstoelen behoren, hebben de flair van eerste klasse: qua comfort en bijna onverwoestbare duurzaamheid - ze hebben op een reis van meerdere weken zonder schade ruwe zeeën overleefd. Het is precies deze eersteklas kwaliteit die we met ons model nastreven, waarbij we ons minder richten op de zeewaardigheid die in de tuin en op het terras zelden nodig is, maar meer op het comfort. Ook om die reden hebben wij gekozen voor massief Braunessenhout in plaats van teakhout, dat niet de tropische weersbestendigheid van teak heeft, maar wel zeer elastisch is en bovendien inheems is in Oostenrijk. De zitting, rugleuning en voetsteun zijn ergonomisch gevormd, zodat u comfortabel en rugvriendelijk kunt liggen. Alle houten onderdelen zijn zorgvuldig vervaardigd en in elkaar gedoken, het beslag is van gegalvaniseerd staal. Wij zijn bijzonder trots op het ontwerp van de voetsteun: Dankzij de groeven waarin hij is bevestigd, kan hij volledig onder de zitting van de ligstoel worden geschoven wanneer hij niet wordt gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 72793

   Braungeolied essenhout (herkomst Oostenrijk), gegalvaniseerd staal. hoogte 110 cm, breedte 62 cm, diepte 70 cm. zithoogte max. 44,5 cm. Breedte voetsteun 43 cm, lengte 54 cm. Inklapbare afmetingen 97 x 62 x 27 cm. Gewicht 16 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen