Menu

Krat AVS fietsdoos

Krat AVS fietsdoos
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Grote platte mand van stevige aluminium buis met geïntegreerde kunststof bak. Voor het vervoer van boodschappen en drankjes en nog veel meer, wat CRATE AVS moeiteloos doet dankzij de maximale belasting van 15 kg. Met het intuïtieve AVS-systeem, een eenvoudig en veilig functionerend houdersysteem waarmee de krat met slechts één hand aan de achter- of voordrager van de fiets kan worden gekoppeld en ontkoppeld. Van zwart gepoedercoate aluminium buizen voor het bagagerek achter. Plastic dienblad van UV-bestendig polypropyleen. De AVS-adapter is een voorwaarde voor montage en werking. Het is niet bij de levering inbegrepen, maar kan hier worden besteld onder bestelnummer 204522.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204532

   Afmetingen: B 45 × D 35 × H 13 cm
   Volume: 20 l
   Gewicht: 2,1 kg
   Materiaal: Aluminium, zwart gepoedercoat; Polypropyleen
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen