Original LÖWE-Schere

Jubileummodel Löwe aambeeldschaar

Original LÖWE-Schere
Jubileummodel Löwe aambeeldschaar
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De leeuw. Met een handige versiering.

  Het idee kwam vele jaren geleden van ons: als de beproefde Löwe aambeeldscharen van Gebr. Schröder GmbH in Kiel een reliëf zouden krijgen, zouden ze nog beter vast te pakken zijn dan ze nu al zijn. De 90e verjaardag van de aambeeldschaar was reden genoeg voor de fabrikant, die terugblikt op meer dan 150 jaar bedrijfsgeschiedenis, om zijn beroemde klassieker uit te brengen met een reliëf wijnstokmotief. In feite glijdt niets weg, de handvatten liggen stevig in de hand, het werk gaat gemakkelijk en goed.

  Het principe van de aambeeldschaar.

  Deze schaar is nog nooit zo mooi geweest, maar hij heeft altijd zo goed geknipt. Hun principe werd in 1923 ontwikkeld door Gebr. Schröder GmbH en bestaat niet alleen uit de combinatie van blad en steun (d.w.z. het aambeeld), maar vooral uit de juiste combinatie van materialen. Terwijl het blad zeer hard moet zijn en moet kunnen snijden, is het belangrijk dat het aambeeld kan meegeven. Daarom is het gemaakt van een zachtere legering van aluminium en zink. Een aambeeldschaar is in principe beter geschikt voor hardere, houtiger takken en twijgen dan voor zachte en vochtige. Daarom - en omdat ze technisch superieur zijn aan andere scharen voor werk dat meer kracht vereist - zijn ze de typische scharen voor het snoeien.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67534

   Voor takken tot 2,5 cm Ø. Met gemakkelijk vervangbaar blad. Alle onderdelen zijn bij ons verkrijgbaar; de fabrikant neemt zijn modellen echter ook terug voor revisie. Gemaakt in Duitsland. Lemmetlengte 5 cm, totale lengte 20 cm. Gewicht 260 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen