Kujaku Trading Company

Japanse voegenkrabber

Kujaku Trading Company
Japanse voegenkrabber
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Schraap de voeg af. Japans

  In Japan, waar zelfs het zetten van thee onvermijdelijk is uitgegroeid tot een meesterschap, kunnen uiteenlopende zaken als tuinieren en het smeden van bijzondere wapens met scherpe randen terugkijken op een geschiedenis van meer dan duizend jaar. Een weerspiegeling hiervan is onmiskenbaar in deze voegenkrabber: Het licht gebogen blad kan perfect door de schoon te maken voeg worden bewogen en is gemaakt van zo sterk roestvrij staal dat het zelfs in het bed kan worden gebruikt als een duwschoffel. De schuine kant is gekarteld en snijdt zelfs door de meest hardnekkige, houtachtige planten. De voorkant daarentegen heeft een gladde, zeer scherpe snijkant die gebruikt kan worden door over grotere oppervlakken te duwen - met een beetje voorzichtigheid, want het blad is zo scherp aan de voorkant dat het gemakkelijk kan afbreken als het gekanteld wordt. Het 33,5 cm lange handvat vergroot het bereik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 21011

   Lemmet en huls van roestvrij staal, handvat van populierenhout. Lemmetlengte 9 cm, totale lengte 40 cm. Gewicht 150 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen