Menu
Kujaku Trading Company

Japanse voegenkrabber

Kujaku Trading Company
Japanse voegenkrabber
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kras de verbinding. In het Japans.

  In Japan, waar zelfs het zetten van thee onvermijdelijk werd ontwikkeld tot een meesterschap, kijken zelfs zaken als tuinieren en het smeden van buitengewone blanke wapens terug op een geschiedenis van meer dan duizend jaar. Een weerspiegeling daarvan is onmiskenbaar in deze voegenkrabber: Het licht gebogen blad kan perfect door de te reinigen voeg worden bewogen en is gemaakt van zulk materieel sterk roestvrij staal dat het zelfs in het bed kan worden gebruikt als een duwschoffel. De schuine kant is gekarteld en snijdt zelfs door de meest hardnekkige, houtachtige planten. De voorkant daarentegen heeft een gladde, zeer scherpe rand waarmee grotere oppervlakken kunnen worden bewerkt - met enige voorzichtigheid, want het blad is zo puntig aan de voorkant dat het gemakkelijk kan afbreken als het vastloopt. Het 33,5 cm lange handvat vergroot het bereik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 21011

   Lemmet en huls van roestvrij staal, handvat van populierenhout. Lemmetlengte 9 cm, totale lengte 40 cm. Gewicht 150 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen