Harima Enterprises Corp.

Japanse Tuinschaar Hand Gesmeed

Harima Enterprises Corp.
Japanse Tuinschaar Hand Gesmeed
  € 97,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Uit Japan. Ergonomisch. Handgesmeed

  Wat voor Japanse messen geldt, geldt ook voor Japanse scharen: ze zijn extreem scherp omdat ze van koolstofstaal zijn gemaakt. Deze is ook - zoals je goed kunt zien aan de gestempelde letters - met de hand gemaakt, van het smeden tot het slijpen en polijsten tot de uiteindelijke assemblage (hoewel het niet zo gedetailleerd is). Eenvoudig gevormd naar de anatomie van de hand, gemaakt van massief metaal en voorzien van een sterke torsieveer, is de schaar met zijn geharde messen geschikt voor het snoeien van struiken, rozen en houtachtige planten (tot 2,5 cm takdiameter).

  Snijgereedschap. Voor een goede snee: Iets over snoeischaren

  Om de juiste snoeischaar te kiezen, moet eerst de vraag worden beantwoord wat er geknipt moet worden. Onze snoeischaren verschillen in materiaal, grootte, gewicht en uitrusting, zodat ze allemaal een specifieke taak hebben. In principe onderscheiden we twee soorten scharen: Bij een bypass-schaar glijden twee messen langs elkaar heen, waardoor een schone, gladde interface ontstaat; bij een aambeeldschaar daarentegen ontmoet een scherp mes het vaste aambeeld. Bypass-scharen zijn bijzonder geschikt voor precieze sneden waarvoor weinig kracht nodig is op dunner snoeimateriaal - zoals rozen, struiken of vaste planten - terwijl aambeeldscharen krachtige sneden mogelijk maken op sterkere takken; ze zijn dus bijzonder geschikt voor het snoeien van houtachtige planten. In ons assortiment vindt u dan bijvoorbeeld specialisten voor vormsnoei of uitdunnen, voor een bijzonder handvriendelijke werkwijze of een extra sterke snede voor bijzonder dikke takken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 48184

   Geharde koolstofstalen messen. Met vervangingsveer. Gemaakt in Japan. Lemmet lengte 6 cm, totale lengte 19,5 cm. Gewicht 220 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen