Menu
Harima Enterprises Corp.

Japanse Tuinschaar Hand Gesmeed

Harima Enterprises Corp.
Japanse Tuinschaar Hand Gesmeed
  € 97,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden juni, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Uit Japan. Ergonomisch. Handgesmeed.

  Wat voor Japanse messen geldt, geldt ook voor Japanse scharen: ze zijn extreem scherp omdat ze van koolstofstaal zijn gemaakt. Deze is ook handgemaakt - zoals u gemakkelijk kunt zien aan de gestempelde letters - van het smeden tot het slijpen en polijsten tot de uiteindelijke assemblage (maar het staat er niet zo gedetailleerd op). Eenvoudig en gevormd naar de anatomie van de hand, gemaakt van massief metaal en voorzien van een sterke torsieveer, is de schaar met zijn geharde bladen geschikt voor het knippen van struiken, rozen en houtachtige planten (tot 2,5 cm takdiameter).

  Snijgereedschap. Voor een goede snee: Iets over snoeischaren

  Om de juiste snoeischaar te kiezen, moet eerst de vraag worden beantwoord wat er geknipt moet worden. Onze snoeischaren verschillen in materiaal, grootte, gewicht en uitrusting, zodat ze allemaal een specifieke taak hebben. In principe onderscheiden we twee soorten scharen: Bij een bypass-schaar glijden twee messen langs elkaar heen, waardoor een schone, gladde interface ontstaat; bij een aambeeldschaar daarentegen ontmoet een scherp mes het vaste aambeeld. Bypass-scharen zijn bijzonder geschikt voor precieze sneden waarvoor weinig kracht nodig is op dunner snoeimateriaal - zoals rozen, struiken of vaste planten - terwijl aambeeldscharen krachtige sneden mogelijk maken op sterkere takken; ze zijn dus bijzonder geschikt voor het snoeien van houtachtige planten. In ons assortiment vindt u dan bijvoorbeeld specialisten voor vormsnoei of uitdunnen, voor een bijzonder handvriendelijke werkwijze of een extra sterke snede voor bijzonder dikke takken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 48184

   Geharde koolstofstalen messen. Met vervangingsveer. Gemaakt in Japan. Lemmet lengte 6 cm, totale lengte 19,5 cm. Gewicht 220 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen