Kujaku Trading Company

Japanse bloemen- en huishoudschaar

Kujaku Trading Company
Japanse bloemen- en huishoudschaar
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Het multitalent

  In Japan wordt deze schaar vooral gebruikt voor oogstwerkzaamheden, maar hij kan ook worden gebruikt om verwelkte planten in het heesterperk terug te knippen, bessen te oogsten of bloemen te knippen. Dat deze schaar gemaakt is voor langdurig professioneel gebruik blijkt uit de stevige kunststof dempers die de knipbeweging dempen en vermoeidheidsvrij werken mogelijk maken. Het puntige lemmet van Japans gereedschapsstaal is bijzonder scherp. Een extra hardverchroomde laag beschermt tegen roest en werkt tegelijkertijd vuilafstotend. Het blad knipt ook probleemloos andere materialen (papier, karton, folie), daarom bevelen we de schaar zonder voorbehoud aan als goede huishoudschaar.

  Gereedschap en cultuurgeschiedenis

  De ontwikkeling van werktuigen volgt niet simpelweg een abstract functioneel principe, maar is vaak verbonden met het hele wereldbeeld en zelfbeeld van een tijdperk of regio. Dit is vooral duidelijk bij de gereedschappen uit een geheel andere culturele sfeer: de producten van het oude Japanse smidsambacht worden in ons land zeer bewonderd omdat zij nog geheel leven vanuit de diepe historische en spirituele wortels van de premoderne Japanse cultuur.

  Productinformatie

  Artikel nummer 21010

   Gereedschapsstaal hardverchroomd, greep geplastificeerd. Vergrendeling en demper van kunststof. Meslengte 4,5 cm, totale lengte 18,5 cm. Gewicht 110 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen