Menu
Julius Berger

Graskantschaar

Julius Berger
Graskantschaar
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Eenvoudige kantafwerking.

  Overal waar de maaier te groot en te grof is, komen deze scharen van pas. Langs graskanten en perkranden, kleine muurtjes en plantstenen korten ze de grassprieten tot op de millimeter in. De handgrepen en de geslepen messen van de graskantschaar zijn van metaal, de messen hebben ook een antikleeflaag zodat het maaisel er niet aan blijft plakken. En mocht het ooit nodig zijn, dan kunnen alle slijtdelen zelfs worden vervangen, want de fabrikant, schaarenspecialist Berger in Wuppertal, heeft ze altijd op voorraad.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204057

   Gemaakt in Wuppertal. Volledig metalen graskantenschaar met antikleefmessen (Xylan® coating). Met sluitclip. Lengte blad 11 cm, totale lengte 30 cm. Gewicht 260 g. Deze graskantschaar kan zowel door rechts- als linkshandigen worden gebruikt.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen