Ering Gartentechnik

Fijn composteerblad staal

Ering Gartentechnik
Fijn composteerblad staal
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Alternatief voor de doorworpzeef

  Dit met de hand bediende apparaat dient als alternatief voor de doorworpzeef. De compost wordt in de trommel gevuld, met de draaiende spindel tegen de zeef gedrukt en valt als fijne compost door de ca. 10 mm brede mazen naar beneden - bij voorkeur in een bak eronder. De niet-recycleerbare onderdelen kunnen gemakkelijk uit het toestel worden verwijderd door het achterwaarts te draaien via de geopende residuklep. De slinger kan aan de rechter- of linkerkant worden gemonteerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60358

   Frame van stalen buizen (ca. 2 cm Ø), behuizing van plaatstaal. Hoogte 106 cm, breedte 88 cm, diepte 48 cm. Gewicht 18 kg. De levering is gedeeltelijk gemonteerd, montage-instructies zijn bijgesloten.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen