Fermob

Fermob Gebogen Tuinbank Staal

Fermob
Fermob Gebogen Tuinbank Staal
  € 659,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Zachtjes gebogen. De ideale bank

  De gebogen vorm was vroeger de typische vorm voor een parkbank - totdat hij grotendeels werd verdrongen door minder uitgewerkte modellen; met als gevolg dat je ook veel ongemakkelijker zat. Dus terug naar het begin en vooral naar comfort. De zacht gebogen zitting en rugleuning van dit model zijn gevormd uit smalle vierkante profielen en passen zich als het ware "organisch" aan de anatomie aan. Het materiaal is op zich al bestendig, maar in dit geval is het extreem robuust door de uitgebreide laklaag. Het gewicht van de bank is aanzienlijk (geen wonder gezien het gebruikte materiaal) en zorgt voor een overeenkomstige stabiliteit.

  Fermob. Franse tuinmeubelen bij uitstek

  Veel bedrijven gaan er prat op traditie en vooruitgang onder hun paraplu te combineren, maar slechts enkele hebben de geschiedenis en het potentieel om dat te doen. Een daarvan is Fermob in Frankrijk, dat al sinds 1889 buitenmeubilair maakt - voor parken, tuinen en restaurants. Hun beroemde bistromeubels, bijvoorbeeld, zijn in meer dan 100 jaar bijna niet veranderd, maar aan de andere kant hebben ze altijd voorop gelopen op het gebied van technologie, processen en materialen. Bijvoorbeeld bij het lakken, want Fermob zorgt in zoveel mogelijk arbeidsgangen voor een zo volledig mogelijke roest- en kleurbescherming. Het idee is dat wat auto's jarenlang beschermt tegen roest, ook effectief moet zijn voor meubels. Fermob gebruikt daarom alleen staal en aluminium van eersteklas kwaliteit en zorgt er met een hoge beschermingsbehandeling voor dat meubels die ervan gemaakt zijn tijdens het gebruik niet overschilderd hoeven te worden. Tijdens 13 stappen van een zelf ontwikkeld proces wordt het metaal behandeld tegen corrosie. Vervolgens wordt een speciaal poeder elektrostatisch aangebracht, dat zelfs in de kleinste kieren doordringt en de verse kleuren UV-bestendig maakt; daarna worden ze op zeer hoge temperaturen gebakken. Een zogenaamde kataforesebehandeling (een kathodische dipcoating) rondt het proces af. Door deze afwerking kunnen Fermob meubelen zonder problemen buiten overwinteren en hebben ze geen extra bescherming nodig.

  Let op:

  De meubels mogen nooit met plastic worden afgedekt. Om het schoon te maken is het voldoende om het met water en zeep te wassen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 26605

   Gegalvaniseerd staal, donkergroen geschilderd. Gemaakt in Frankrijk. Hoogte 81 cm, breedte 149 cm, diepte 68 cm. Zithoogte 42 cm, zitdiepte 42 cm. Gewicht 33 kg. De bank wordt gedemonteerd geleverd en kan in een paar eenvoudige stappen worden gemonteerd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen