Felco

Felco Nr. 12 Tuinschaar Rolling Handle

Felco
Felco Nr. 12 Tuinschaar Rolling Handle
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Uit Zwitserland: snoeischaren van Felco. Met rollende handgreep.

  Het vaste handvat van deze compacte tuin- en snoeischaar rust op de hiel van de hand, terwijl het beweegbare handvat met de open- en sluithand meeloopt. Enerzijds vermindert dit de wrijving van de handgreep op de huid, anderzijds betekent dit - na een korte gewenningsperiode - ook een energiebesparing van ongeveer 30%.

  Snijgereedschap. Voor een goede snee: Iets over snoeischaren

  Om de juiste snoeischaar te kiezen, moet eerst de vraag worden beantwoord wat er geknipt moet worden. Onze snoeischaren verschillen in materiaal, grootte, gewicht en uitrusting, zodat ze allemaal een specifieke taak hebben. In principe onderscheiden we twee soorten scharen: Bij een bypass-schaar glijden twee messen langs elkaar heen, waardoor een schone, gladde interface ontstaat; bij een aambeeldschaar daarentegen ontmoet een scherp mes het vaste aambeeld. Bypass-scharen zijn bijzonder geschikt voor precieze sneden waarvoor weinig kracht nodig is op dunner snoeimateriaal - zoals rozen, struiken of vaste planten - terwijl aambeeldscharen krachtige sneden mogelijk maken op sterkere takken; ze zijn dus bijzonder geschikt voor het snoeien van houtachtige planten. In ons assortiment vindt u dan bijvoorbeeld specialisten voor vormsnoei of uitdunnen, voor een bijzonder handvriendelijke werkwijze of een extra sterke snede voor bijzonder dikke takken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 39059

   Voor takken tot 2 cm Ø. Aluminium handgrepen met plastic coating, stalen schaarmessen, met sapgroef en draadsnijder. Nauwkeurige snij-instelling (met stelsleutel). Gemaakt in Zwitserland. Bladlengte 4 cm, totale lengte 20,5 cm. Gewicht 270 g. Alle onderdelen zijn vervangbaar en bij ons verkrijgbaar.

   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen