Schaffner

Fauteuil Wallis

Thermisch verzinkt
Schaffner
Fauteuil Wallis
Thermisch verzinkt
  € 419,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Fauteuil WALLIS - heeft alles wat wij van een goed buitenmeubel verwachten. De sierlijke en gemakkelijk te hanteren stoel presenteert zich opvallend met zijn symmetrisch geperforeerde oppervlakken. De metalen delen zijn duurzaam weerbestendig behandeld, thermisch verzinkt of elektrolytisch verzinkt en voorzien van een poedercoating. De perforatie van de zit- en rugvlakken zorgt niet alleen voor een opvallend uiterlijk, maar laat ook regenwater snel weglopen, ventileert op warme dagen en maakt de staalconstructie lichter. We leveren WALLIS in 2 verschillende afwerkingen, de uitzonderlijk robuuste thermisch verzinkte versie of de opvallende rode versie. Stoel en fauteuil zijn ook goed te combineren in hun materiaaluitvoeringen en zorgen voor een goed zitcomfort en een interessante uitstraling op balkons en terrassen. Belastbaar tot 120 kg. Exclusief voor MAGAZIN gemaakt door Schaffner in Zwitserland.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210905

   Afmetingen: B 59 x D 53,5 x H 88 cm, zithoogte: 45 cm, armleuningen: H 65 cm - stapelbaarGewicht: 8,6 kgMateriaal: stalen buizen, thermisch verzinkt of stalen buizen, verzinkt en gepoedercoat
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen