Menu
Freund Victoria

Dubbele schoffel gesmeed

Freund Victoria
Dubbele schoffel gesmeed
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Klassieke hoer. Verlengde handgreep

  Ontworpen als een bladschoffel op de ene kop en een schoffel met dubbele tanden op de andere, is dit klassieke tuingereedschap veelzijdig: voor planten, wieden en het losmaken van de grond. De verlengde steel geeft de dubbele schoffel een groter bereik, waardoor hij zeer geschikt is voor het werken in grotere verhoogde bedden. De lengte van de steel en het gewicht van de kop zijn ook zo goed op elkaar afgestemd dat de schoffel zonder veel moeite stevig in de grond valt en toch doelgericht kan worden gehanteerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68601

   Kop met de hand gesmeed uit koolstofstaal (C45). Greep essenhout blank gelakt. Gemaakt in Duitsland. blad 11,5 x 7 cm. Vork 10 x 6,5 cm. Totale lengte 45 cm. Gewicht 630 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen