Menu
CHICO Hängematten

Dubbele hangmat katoen

Kleurrijk
CHICO Hängematten
Dubbele hangmat katoen
Kleurrijk
  € 289,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Eindeloos geweven materiële weelde

  De hangmatten zijn gemaakt met behulp van een speciaal ontwikkelde eindeloze weeftechniek. Ze hebben niet alleen een materiële weelde die je voelt zodra je ze vastpakt - ze zijn ook uitzonderlijk scheurvast. Een verstelbare houten bevestigingsstang voorkomt dat de mat in elkaar schuift, en een spaninrichting maakt lengteveranderingen mogelijk. Alleen voor het ophangtouw gebruikt de fabrikant een synthetisch materiaal, een UV- en weerbestendige polyestermix, die de veerkracht van de hangmat op lange termijn garandeert.

  Zuid-Amerikaanse manier van leven. Van Oostenrijk

  Wij betrekken deze producten van een zeer opmerkelijke fabrikant die sinds het midden van de jaren tachtig gevestigd is in de regio Mühlviertel in Oostenrijk en zich toelegt op de productie van hangmatten en hangmatstoelen, hangmatstandaards en bijpassende accessoires van hoge kwaliteit. En dit vanaf de grond, want het bedrijf heeft een opmerkelijk verticaal fabricageproces: alleen de grondstof, d.w.z. garen, hout en metalen beslag, wordt ingekocht. Alle verdere werkstappen worden uitgevoerd in de eigen draaierij, weverij, schrijnwerkerij en metaalwerkplaats van het bedrijf - op frees- en schaafmachines, lijmpersen en speciale weefgetouwen, waarvan sommige zelf zijn ontwikkeld en gebouwd.

  Let op:

  Gemaakt van restgaren. De samenstelling van de kleuren kan dus variëren, zodat kleurafwijkingen van het productbeeld mogelijk zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13997

   Voor twee personen, om dwars te liggen of om te zitten en comfortabel te schommelen. 100% katoen, essenhout, polyester draagtouw. Overspanning minstens 3,50 m, 210 × 190 cm. Gewicht 6,5 kg. Max. belasting 250 kg. Gemaakt in Oostenrijk. Levering zonder standaard en zonder chassis.
   Kleur(en) Gekleurd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen