Menu

Zwitserse plastic emmer

Zwitserse plastic emmer
€ 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Stevige emmer. Met ongewone wanddikte

Plastic kwaliteit zoals 50 jaar geleden. PE-LD, een polyethyleen met lage dichtheid, wordt in Zwitserland gegoten in een proces dat vier keer langer duurt dan tegenwoordig gebruikelijk is en resulteert in een ongewone wanddikte van 3 mm. Het handvat en de sluiting ervan zijn dienovereenkomstig bewerkt.
Het plastic is ook voedselveilig, dus u kunt de emmer zonder aarzelen voor voedsel gebruiken. Met het bijpassende deksel, dat u ook in ons assortiment vindt, kan de kunststof emmer geurdicht worden afgesloten en bijvoorbeeld ook als compost- of luieremmer worden gebruikt.

Productinformatie

Artikel nummer 77250

Gemaakt van plastic, geschikt voor voedsel. Materiaal dikte 3 mm. Gemaakt in Zwitserland.
Volume 10 l. Hoogte 25,5 cm, rand 30 cm Ø. Gewicht 920 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu