Redskap

Zweedse wielhakselaar

Redskap
Zweedse wielhakselaar
  € 299,00
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Bespaart stroom, is efficiënt

  De Zweedse fabrikant omschrijft dit gereedschap vrij onbescheiden als het beste handgereedschap ter wereld: "neem de controle over onkruid met het beste handgereedschap ter wereld". Wij weten dat Redskap in Knutby ervaring heeft met het verwijderen van onkruid, aangezien wij het kleinste gereedschap in hun assortiment, de Zweedse handwieder, voeren. Deze schoffel op wielen is net zo doeltreffend: een groot werktuig voor gebruik in extensieve groentebedden en op onverharde paden, dat met relatief weinig inspanning zeer goed kan worden geleid, zelfs op hardere gronden. De stalen schoffel met zijn geslepen blad snijdt alleen de bovengrond door en snijdt zo ondiep wortelend onkruid zoals kropaar, balsemien en francophila (waarvan de plantenresten pas later verzameld hoeven te worden). Het gereedschap blijft met zijn goede grip op de luchtband altijd op koers. De staaf die de gereedschapskop vasthoudt is traploos in hoogte verstelbaar, zodat hij aan de lengte van de gebruiker kan worden aangepast.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68821

   Frame van gepoedercoat staal. Roestvrij stalen blad. Handgrepen en schroefkoppen van kunststof. Wiel van polyamide. Gegalvaniseerde stalen bevestigingsmiddelen. Gemaakt in Zweden. Hoogte 1,24 m, lengte 1,24 m, totale breedte 50,5 cm. Schoffelbreedte 25 cm, bladbreedte 5 cm. Wiel Ø 30 cm. Gewicht 6 kg. De wielhakselaar wordt gedemonteerd geleverd, maar kan in enkele stappen worden gemonteerd. Instructies zijn bijgevoegd.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen