Hörby Bruk

Zweedse kruiwagen

Hörby Bruk
Zweedse kruiwagen
  € 259,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Van de inventieve geest

  "De kruiwagen is het typische voorbeeld van een echte uitvinding, een uitvinding die onbeperkt gebruikt kan worden. Oorspronkelijk uitgevonden door een Chinese generaal om het voor soldaten gemakkelijker te maken hun bagage op lange marsen te dragen, is het een van de meest uitstekende en duurzame uitvindingen aller tijden gebleken: een eenvoudige hefboom waarvan het steunpunt voortdurend naar voren beweegt, waardoor de drager of degene die tilt wordt ontlast", laat de Zweedse romanschrijver Lars Gustafsson de uitvinder oom Stig verklaren in zijn roman "Sigismund".

  Licht en soepel lopend

  Dit is een kruiwagen uit Zweden: stevig en soepel lopend, met een plaatstalen bak die in verschillende uitgebreide stappen is gepoedercoat en rust op houten staanders. Hij heeft een hoge mate van stabiliteit en is tegelijkertijd zeer licht; de constructie van de kruiwagen en het bijzonder lage zwaartepunt doen de rest. Wij leveren de kruiwagen als "kit"; het afgewerkte gereedschap staat in een paar stappen voor u klaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 59609

   Met pneumatisch wiel met stalen velgen en glijlager. Gegalvaniseerd onderstel, kuip met poedercoating, staanders van beukenhout. Gemaakt in Zweden. 90 l inhoud. Hoogte 63,5 cm, lengte 1,45 m, breedte 66,5 cm. Wiel Ø 40 cm. Gewicht 15,5 kg
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen