MAPLETON

Zonnebril 1969 Unisex, Braun

MAPLETON
Zonnebril 1969 Unisex, Braun
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gemarmerd frame. In schildpad-look

  Het opvallende montuur van deze bril, geïnspireerd op modellen van eind jaren zestig, heeft een gemarmerde schildpad-look. Cellulose-acetaat is hiervoor het ideale materiaal, omdat echte schildpad - verkregen uit de schubben van zeeschildpadden - tegenwoordig om redenen van dierenwelzijn natuurlijk uit den boze is. De categorie 2 kunststof glazen met hun donkere tint zijn optimaal voor de zomerse zonnige dagen van onze breedtegraden.

  Een bril. Handgemaakt in Duitsland

  Mapleton is het in Hamburg gevestigde brillenlabel van Klaus Stiegemeyer en Florian Baron. Beiden zijn liefhebbers van opvallende brillen. In hun zoektocht naar de juiste frames liepen ze echter steeds weer tegen grenzen aan, want vorm en afwerking waren zelden gelijkwaardig. Dus besloten ze zonder meer hun eigen bril te maken, wat hen helemaal overtuigde, van het ontwerp tot de handgemaakte productie. De vormen zijn klassiek, geïnspireerd op ontwerpen uit de jaren 1930 tot de jaren 1990 en tegelijkertijd actueel - bij Mapleton noemen ze het "Vintage Contemporary". Ook de materialen zijn beproefd: Er wordt celluloseacetaat, messing en glas gebruikt. De bril wordt volledig met de hand gemaakt in een fabriek in Zuid-Duitsland: er zijn meer dan 50 stappen nodig om één bril te maken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209509

   Lensbreedte 48 mm, lenshoogte 40 mm, brilbreedte 138 mm, brugbreedte 10 mm, tempellengte 135 mm. Gewicht 38 g. Montuur van acetaat. Kunststof lenzen (filtercategorie 2). Geleverd met etui en reinigingsdoekje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen