Menu
Zassenhaus, Huber Bandfabrik, Hohenfried

Zassenhaus Koffiemolen

Zassenhaus, Huber Bandfabrik, Hohenfried
Zassenhaus Koffiemolen
  € 164,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  De klassieker onder de handmolens

  Zassenhaus was bijna verdwenen, maar gelukkig voor ons heeft de specialist voor precisieslijpmachines voor huishoudelijk gebruik, opgericht in Schwelm in Noordrijn-Westfalen in 1867, zijn positie kunnen consolideren. Deze koffiemolen zit dus nog steeds in ons assortiment: Binnenin werkt een instelbare, in precisietechniek gefreesde precisiemolen, voorzien van een door vier nokken nauwkeurig geleide maalconus met een centraal gemonteerde spindel. De behuizing van massief beukenhout loopt taps toe naar het midden, zodat de molen comfortabel kan worden vastgehouden.

  Koffie handmolens.

  Hun geratel kondigde decennia lang zondagse koffietijd aan. Onze handbediende molens zijn niet "retro", maar de juiste keuze voor wie koffie met mate drinkt (of zichzelf wil matigen). De resultaten zijn hoe dan ook goed, want ze werken heel voorzichtig. Overigens zijn ze eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen en duurzaam.

  Koffie vers malen.

  Als er iets geleerd kan worden van de huidige hausse aan koffiemachines, dan is het dit: De smaak in het kopje hangt weliswaar af van de boon, maar veel meer van de tijd die verstrijkt tussen het malen en het brouwen. De smaak- en aromavormende oliën in de koffieboon zijn zeer onstabiel. Als de gebrande boon eenmaal gebroken is, verliest hij snel aan body en smaak (in de vorm van gemalen koffie). Dus, hoe je ook zet: een koffiemolen is een must.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10002

   Het inzetstuk voor de koffiebonen is van geëmailleerd staal, het beslag is van roestvrij staal, het lichaam en het handvat zijn van beukenhout. H 20 × B 8 × D 13 cm. Gewicht 830 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen