Zassenhaus

Zassenhaus Koffiemolen

Zassenhaus
Zassenhaus Koffiemolen
  € 164,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De klassieker onder de handmolens

  Zassenhaus was bijna verdwenen, maar gelukkig voor ons heeft de specialist voor precisieslijpmachines voor huishoudelijk gebruik, opgericht in Schwelm in Noordrijn-Westfalen in 1867, zijn positie kunnen consolideren. Deze koffiemolen zit dus nog steeds in ons assortiment: Binnenin werkt een instelbare, in precisietechniek gefreesde precisiemolen, voorzien van een door vier nokken nauwkeurig geleide maalconus met een centraal gemonteerde spindel. De behuizing van massief beukenhout loopt taps toe naar het midden, zodat de molen comfortabel kan worden vastgehouden.

  Handmolens voor koffie

  Decennialang luidde hun ratelende geluid de koffietijd op zondag in. Onze handmolens zijn niet "retro", maar de juiste keuze voor wie koffie met mate drinkt (of zijn verbruik wil matigen). De resultaten zijn sowieso goed, want ze werken heel voorzichtig. Afgezien daarvan: eenvoudige, ongecompliceerde apparaten die lang meegaan.

  Versgemalen koffie

  Als de huidige hausse aan koffiezetapparaten ons iets heeft geleerd, dan is het dit: Hoewel de smaak in het kopje afhangt van de boon, hangt hij veel meer af van de korte tijd tussen het malen en het zetten. De smaak- en aromavormende oliën in de koffieboon zijn zeer onstabiel. Zodra de gebrande boon is opengebroken, verliest hij snel body en smaak (in de vorm van gemalen koffie). Dus hoe je ook zet, een koffiemolen is essentieel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10002

   Het inzetstuk voor de koffiebonen is van geëmailleerd staal, het beslag is van roestvrij staal, het lichaam en het handvat zijn van beukenhout. H 20 × B 8 × D 13 cm. Gewicht 830 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen