Hack Lederware

Yogamat koeienhuid suède

Hack Lederware
Yogamat koeienhuid suède
  € 449,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Natuurlijk in flow. Suede voor hond, cobra en zonnegroet

  Een yogamat van leer? Wat eerst ongewoon leek, overtuigde ons al snel als een milieuvriendelijk en ook haptisch zeer aangenaam alternatief voor yogamatten van plastic. Het oppervlak van suèdeleer heeft voordelen ten opzichte van yogamatten van andere natuurlijke materialen zoals katoen of schapenwol. Onze lederspecialist Hack in Keulen vervaardigt de yogamat van koe-suède, dat wordt aangebracht op een schokabsorberend rugmateriaal van celrubber. Dit geeft een royale materiaaldikte van in totaal 7 mm, wat zorgt voor een optimale demping. Dit maakt de mat geschikt voor dynamische yogastijlen zoals Ashtanga of Vinyasa yoga, krachtige Kundalini of precieze Iyengar yoga, maar ook voor "uithoudings"-stijlen zoals Yin yoga, waarbij de asana's lang worden aangehouden. Het suède is vrij gripvast en biedt steun in alle neerwaartse en opwaartse posities. De onderkant van de yogamat is van rubber en ligt antislip op elke ondergrond, zodat je overal de zon kunt begroeten. Je zult niet eens willen stoppen, want het gevoel van blootsvoets staan op het zachte, zelfs fluweelachtige leer is in het begin gewoonweg heerlijk. Namasté, Christoph Hack!

  Mooier met elke yogales

  Zoals met alle dingen die van goed leer zijn gemaakt, zal de mooie patina die typisch is voor het materiaal zich op deze leren yogamat ontwikkelen met de tijd en het gebruik. Elke yogasessie laat zijn sporen na op het leren oppervlak, waardoor uw mat niet alleen onmiskenbaar is, maar ook zichtbare informatie geeft over de gebruiksfrequentie. Het gebruikte koe-suède is mineraal gelooid en heeft een slijtvaste kwaliteit met een dikte van 2,3 mm. Het oppervlak wordt niet verder beschadigd, maar vocht kan de lederen mat nauwelijks aantasten: Gewoon afnemen met een vochtige doek na de yogasessie. Voor de yogamat van 190 × 65 cm is het leer in vier afzonderlijke sneden op het natuurrubber aangebracht en ook netjes aan de randen genaaid. De twee in een smalle zijde genaaide leren riemen zetten de opgerolde yogamat vast voor vervoer. Dus, op naar je volgende yogales!

  Hack. Lederwaren met karakter

  Christoph Hack, tassenmaker en oprichter van Hack Lederware, werkt al tientallen jaren met de meest uiteenlopende ledersoorten en heeft daardoor een schat aan ervaring opgedaan die hij verwerkt in het ontwerp van zijn lederwaren. Voor ons gebruikt hij uitsluitend leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië, maar ook materialen met vergelijkbare eigenschappen zoals canvas of zuiver scheerwolvilt. Alle ontwerpen worden gemaakt in zijn Keulse atelier, van slijtvaste, functionele kleding tot eenvoudige tassen en accessoires en enkele speciale artikelen zoals gym- en yogamatten. De producten van Hack worden vervaardigd in het hoofdkantoor in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205163

   Bovenzijde koeienhuid (dikte 2,3 mm), mineraal gelooid, herkomst Italië. Onderkant cellulair rubber. 2 lederen riemen met drukknopen. Gemaakt in Duitsland. Lengte 190 cm, breedte 65 cm. Dikte 7 mm. Gewicht 3,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen