Nijssen Tuin & Bulbs

Winterbloeiende Cyclamen 'Rubrum

(3 stuks)
Nijssen Tuin & Bulbs
Winterbloeiende Cyclamen 'Rubrum
(3 stuks)
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin september, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Helder paars

  Deze prachtige selectie van de winterbloeiende cyclamen bekoort door een zeer ongewone bloemkleur: een diep, glanzend paarsviolet dat prachtig contrasteert met het donkergroene, fijn gemarmerde blad. De bloeiperiode is extreem lang; de eerste bloemen kunnen al eind november verschijnen en tot maart vormen zich onophoudelijk nieuwe bloemen. In mei komt dan het decoratieve loof.

  Een uitbarsting van kleur het hele jaar door. Met bloembollen

  Bij bloembollen denken we meestal aan het kleurrijke vuurwerk van tulpen, hyacinten en narcissen in april en mei. Bloembollen brengen echter niet alleen in deze korte periode kleur in de tuin, maar ook vanaf eind februari tot aan de zomer en zijn daarom een onmisbaar onderdeel van elke gemengde perkplant. Wij bieden u een ruime keuze, van lage tot hoge groei, in veel verschillende kleuren en vormen, voor grote oppervlakken en kleine nissen en deels ook voor snijbloemen. Een verscheidenheid aan planten die verder gaat dan de gewone en de wens vervult die "vaste plantenpaus" Karl Foerster in zijn inleiding van zijn boek over bollen uitsprak - dat tuiniers eindelijk met nieuwsgierigheid door tuinhekken kunnen kijken zonder het oude gevoel: "Oh, dat heb ik ook in mijn tuin - het bloeit wat later in mijn tuin, maar het staat op een warme huismuur". Alle bollen die wij aanbieden zijn afkomstig van gecontroleerde tuinbouwkundige vermeerdering en niet van wilde bestanden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211520

   Ondanks hun delicate uiterlijk zijn deze planten verrassend sterk: cyclamen gedijen op hoogtes tot 2100 m en zelfs in droge schaduw onder bomen - een plek die maar door weinig planten wordt gekoloniseerd. Ze geven de voorkeur aan een kalkrijke ondergrond. Gevestigde planten planten zich gemakkelijk uit, zodat na verloop van tijd grote oppervlakten bedekt zijn met een tapijt van ongeveer 15 cm hoog. Sortering Groottesortering I
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen