Denk Keramische Werkstätten

Wilde bijenhuis keramiek

Denk Keramische Werkstätten
Wilde bijenhuis keramiek
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Van keramiek: solitaire bijengemeenschap

  Van de maskerbij tot de gehoornde metselbij, van de bladsnijderbij tot de schaarbij tot de wilde wesp ... Ze vliegen allemaal (en de meeste van hun solitaire soortgenoten die in ons land leven) naar deze nesthulp van vorstbestendig keramiek in de vorm van een bloem. De diameter van de 48 nestbuizen is aangepast aan de verschillende behoeften van de insecten. Het materiaal biedt de dieren verschillende voordelen. De ingangen van de buizen zijn glad. Dit betekent dat er geen gevaar is voor verwonding door scherpe of gerafelde onderdelen bij het benaderen en betreden van het nest, zoals soms kan gebeuren bij nestbuizen van riet of hout. Hongerige tuinvogels zullen ook moeite hebben om de buizen uit te zetten of ze zelfs aan stukken hakken als ze er met hun snavel in proberen te prikken. Bovendien heeft keramiek een temperatuur-balancerend effect: de overdag opgeslagen zonnewarmte wordt 's nachts weer afgegeven. Het resultaat is een aangenaam woon- en winterklimaat. Wanneer u het huisje in een boom of aan de muur van een huis of schuur monteert, zorg er dan voor dat het wilde bijenhuisje stevig op de grond rust, het mag niet heen en weer kunnen wiebelen.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Productinformatie

  Artikel nummer 207953

   Gemaakt van keramiek (Cera-Natur®): vorstbestendig, UV-bestendig en klimaatbalans. Met ophangkoord. Ø boven 18 cm, Ø onder 15 cm. Hoogte 8,5 cm. Gewicht 3,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen