Menu

Wilde bijen huis keramiek

Wilde bijen huis keramiek
Wilde bijen huis keramiek
49,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Van keramiek: solitaire bijengemeenschap

Van de maskerbij tot de gehoornde metselbij, van de bladsnijderbij tot de schaarbij tot de wilde wesp ... Ze vliegen allemaal (en de meeste van hun solitaire soortgenoten die in ons land leven) naar dit nesthulpje van vorstbestendig keramiek in de vorm van een bloem. De diameter van de 48 nestbuizen is aangepast aan de verschillende behoeften van de insecten. Het materiaal biedt de dieren verschillende voordelen. De ingangen van de buizen zijn glad. Dit betekent dat er geen gevaar bestaat voor verwonding door scherpgerande of gerafelde onderdelen bij het naderen en binnengaan van het nest, zoals soms kan gebeuren met nestbuizen van riet of hout. Hongerige tuinvogels zullen ook moeite hebben om de buisjes uit te zetten of ze zelfs kapot te hakken als ze er met hun snavel in proberen te prikken. Bovendien heeft keramiek een temperatuurbalancerend effect: de zonnewarmte die overdag wordt opgeslagen, wordt 's nachts weer afgegeven. Het resultaat is een aangenaam woon- en winterklimaat. Wanneer het huisje in een boom of aan de muur van een huis of schuur wordt bevestigd, zorg er dan voor dat het wilde bijenhuisje stevig op de grond rust, het mag niet heen en weer kunnen wiebelen.

Garantievoorwaarden van de fabrikant

Productinformatie

Artikel nummer 207953

Gemaakt van keramiek (Cera-Natur®): vorstbestendig, UV-bestendig en klimaatcompenserend. Met ophangkoord. Ø boven 18 cm, Ø onder 15 cm. Hoogte 8,5 cm. Gewicht 3,5 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu